Denon introduceert hoofdtelefoons voor bass-junkies

NIEUWS – Het lijkt een rage te worden: hoofdtelefoons met veel bas. Dit is volgens de producenten nodig om de nieuwe muziek tot zijn recht te laten komen. Denk aan hip-hop, techno, trance en drum ‘n bass. Nu houden wij van alle soorten muziek – inclusief de eerder genoemde stromingen – maar hebben we eerlijk gezegd nog geen lage frequenties gemist met onze B&W C5 in-ears. Toch zijn er speciale modellen, zoals de nieuwe Denon AH-D400 en AH-C300. 

De nieuwe modellen beslaan een over ear: de D400 en een in-ear: de C300. Beide modellen beschikken over nieuwe drivers die veel laag kunnen genereren. Uiteraard zonder het midden en hoog teniet te doen. Denon noemt dat de hoofdtelefoons de club-sferen kunnen brengen op straat (of natuurlijk in de woon-, werk-, eet- en of studiekamer).

Denon levert de C300 met diverse maten dopjes om goede afsluiting en een prettig zitcomfort te garanderen. De hoofdtelefoon brengt niet alleen muziek, maar is ook in te zetten als headset, vanwege de integratie van een microfoon. Het werkt sowieso op Apple iDevices, maar wellicht ook op bepaalde Android-telefoons.

Aanvullend is er AH-D400. Een over-ear hoofdtelefoon met zachte kussens die goed afsluiten. Denon heeft daar bijzonder veel aandacht aan besteed om een optimaal zitcomfort te garanderen en ook een goede afsluiting te realiseren.

De C300 kost 219 euro. De AH-D400 kost 299 euro. Ze zijn beide nu verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

DEQX HDP-5

AudioSense brengt DEQX HDP-5 en Pre-Mate uit

Wie de kamerakoestiek optimaal wilt afstemmen op zijn luidsprekers kan de DEQX HDP-5 of Pre-Mate overwegen. Via een actief wisselfilter met speciale software lukt het om de akoestiek te optimaliseren. Verder is de DEQX HDP-5 tegelijkertijd ook een meetapparaat, voorversterker en DAC.

Geef een reactie