Cambridge Audio Stream Magic 6 demo

in Nieuws (2.031) |


NIEUWS – Wie graag even met eigen handen aan de Cambridge Audio Stream Magic 6 zit, kan op 1, 2 en 3 november terecht bij Schoonderbeek Electro in Hilegom. Daar staat namelijk een compleet systeem, inclusief de SM6 te spelen. 

Streaming is hip, nieuw en gemakkelijk. Maar u moet wel even weten wat het nu precies inhoudt. Daarom raden we iedereen aan om eens te gaan kijken bij een streaming-demo. Pas dan weet u of het iets voor u is. En wellicht verlaagt het ook de drempel om een speler in huis te halen.

Cambridge Audiodealer Schoonderbeek Electro te Hillegom houdt op 1, 2 en 3 november aanstaande een uitgebreide hifi-show mét een set-up van de Cambridge Audio Stream Magic 6, die we uiteraard al getest hebben. Een erg leuke speler met inmiddels heel wat verbeteringen op gebied van firmware. Kortom: lekker gaan kijken!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: