web analytics

Bouw uw eigen PassLabs eindversterker

NIEUWS – Voor de sleutelaars onder ons is er bijna niets leukers dan ‘handen uit de mouwen en knutselen maar!’. Met dat idee is Lineair Audio AmpCamp begonnen. Iedereen die zijn eigen klasse-A versterker wil bouwen op basis van een PassLabs-ontwerp, kan 17 november bij Fonty’s Hogescholen terecht!

Het moet toch geweldig zijn om uw eigen eindversterker in elkaar te solderen? Dat kan nu. Twee mono eindversterkers, volledig klasse-A. En met een vermogen van 6 watt moet menig hoog rendement luidspreker aan te sturen zijn. Het ontwerp is van Nelson Pass, wat garant staat voor een uitermate hoog niveau van muzikaliteit.

Tijdens deze dag moet u zelf aan de slag. Onder begeleiding van Jan Didden van Lineair Audio. De dag vindt plaats in een praktijkruimte van de Fontys Hogeschool aan de Rachelsmolen 1 in Eindhoven. De kosten van de cursus zijn 289 euro. En dat is inclusief alle onderdelen en gebruik van gereedschap. Iedereen zal die dag met een setje monoblokken naar huis gaan.

Gerelateerde berichten

Serverproblemen

Geachte bezoeker van Alpha Audio. Zoals u wellicht hebt gemerkt, zijn er wat problemen met de website. De server waarop Alpha Audio draait, laat het af en toe afweten. Vandaar dat gisteren de website vanaf 16:00 tot ongeveer 22:00 niet te bereiken was. Heel vervelend natuurlijk. Wij proberen er alles aan te doen om deze […]

Geef een reactie