web analytics

Audiofly; online voortaan breder verkrijgbaar

Audiofly - Kwartet

Het relatief nieuwe Audiofly timmert hard aan de weg om als hoofdtelefoonmerk een stukje van de markt te kunnen veroveren. Enerzijds doen ze dat door voor schappelijke prijzen leuke producten te ontwikkelen, zoals we bij Alpha Audio begin dit jaar al kennis konden maken met de Audiofly AF45. En anderzijds ligt er de keiharde uitdaging om een plek op te eisen in het assortiment van de diverse reguliere verkooppunten.

Audiofly - Kwartet

Online verkoop in Europa

Wie een kijkje neemt op de website zal zien dat er op meerdere continenten tegelijk getracht wordt om het aantal verkooppunten omhoog te stuwen. In Azië en Europa zullen de Audiofly producten voorlopig echter uitsluitend via diverse online kanalen verkrijgbaar zijn. En of dat alleen voldoende is om stevig voet aan de grond te krijgen…

AF78 exploded

Een kwartet aan hoofdtelefoons

De complete range van Audiofly bestaat momenteel uit 4 hoofdtelefoons, oplopend in prijs en uitvoering, namelijk de AF33, AF45, AF56 en AF78.

Met behulp van exploded views en uitleg per onderdeel wordt ieder model uitgebreid uit de doeken gedaan. Aan de ‘looks’ ligt het zeer zeker niet, want gevoel voor uitstraling en presentatie hebben ze bij Audiofly zeker.

Kijk voor informatie op de website.

Gerelateerde berichten

RS2396_Uniti_Streamers_FINAL_WHITE-scr

NAIM Unity ondersteunt Spotify Connect

Er komt een flinke update aan voor NAIM-streamers. Zowel de Unity-lijn als de NDS, NDX, ND5 XS als de NAC N172 XS krijgen een update waardoor ze kunnen werken met Spotify Connect. En dat is heel goed nieuws voor de bezitters van deze apparaten. 

1 reactie

Geef een reactie