Apple versus Samsung in één minuut

Apple versus Samsung trail

NIEUWS – Het is een rechtszaak die maar door blijft gaan: Apple versus Samsung. Wie door de bomen het bos niet meer ziet… Wij hebben een video op Vimeo gevonden die alles in één minuut uitlegt.

Het is al vijf jaar aan de gang. Apple die Samsung aanklaagt en andersom. Het is bijna vervelend aan het worden. Logisch is het echter wel: Samsung wil niet dat Apple te groot wordt en Apple ziet een vervelende concurrent in Samsung. Immers: zij krijgen meer en meer martkaandeel in de smartphonesector.

Wie graag even snel bijgepraat wordt: hier is een video die alles kraakhelder uitlegt. Hij is wel in het Engels.

Episode 06 – Apple vs. Samsung and the Campaign Against Google from Minute MBA by OnlineMBA.com on Vimeo.

2 reacties

  1. Zware concurrentie. Vooralsnog kan ik niet om Apple heen. Simpel omdat Apple na mijn smaak zich meer toelegd op muziek. Samsung is ook wel goed maar hun design is minder leuk. Dit post ik vanaf een fantastische iPad!

Geef een antwoord