Apple versus Samsung in één minuut

Apple versus Samsung trail

NIEUWS – Het is een rechtszaak die maar door blijft gaan: Apple versus Samsung. Wie door de bomen het bos niet meer ziet… Wij hebben een video op Vimeo gevonden die alles in één minuut uitlegt.

Het is al vijf jaar aan de gang. Apple die Samsung aanklaagt en andersom. Het is bijna vervelend aan het worden. Logisch is het echter wel: Samsung wil niet dat Apple te groot wordt en Apple ziet een vervelende concurrent in Samsung. Immers: zij krijgen meer en meer martkaandeel in de smartphonesector.

Wie graag even snel bijgepraat wordt: hier is een video die alles kraakhelder uitlegt. Hij is wel in het Engels.

<embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=49621440" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed>

Episode 06 – Apple vs. Samsung and the Campaign Against Google from Minute MBA by OnlineMBA.com on Vimeo.

Gerelateerde berichten

Calyx Femto DAC

Calyx temt jitter met Femto DAC

Met de lancering van de Femto DAC stelt Calyx de nieuwe norm voor jitter. Daarmee wordt de vertrouwde pico namelijk zomaar even met drie nullen aan de kant geschoven. Want bij jitter uitgedrukt in femtoseconden gaat het om een aanduiding in biljardsten van een seconde.

nxp-dsp-chip

Nog meer herrie uit smartphones

NIEUWS – U kent ze wel: knetterende smartphones op straat. Met name op de fiets. Het schijnt leuker te zijn om op straat de smartphone te laten spelen dan een fatsoenlijk setje in-ears. Maar goed: dat heeft NXP – voormalig onderdeel van Philips – er niet van weerhouden om een technologie te ontwikkelen die het […]

2 reacties

  1. Zware concurrentie. Vooralsnog kan ik niet om Apple heen. Simpel omdat Apple na mijn smaak zich meer toelegd op muziek. Samsung is ook wel goed maar hun design is minder leuk. Dit post ik vanaf een fantastische iPad!

Geef een reactie