Update Apple TV brengt leuke extra’s

Apple TV update

NIEUWS – Apple heeft gisteren een update uitgebracht voor de Apple TV. De nieuwe software brengt onder meer de mogelijkheid het geluid via AirPlay naar andere speakers te sturen. Ook zijn meerdere iTunes accounts mogelijk. 

Apple TV updateWie zijn Apple TV via hdmi heeft verbonden met de tv – en dat zullen de meesten hebben – kon nog niet het geluid zomaar doorsturen naar andere speakers. Nu wel. Via AirPlay. En dat kan handig zijn als u beter geluid wenst.

Tevens is het mogelijk gemakkelijk te schakelen tussen diverse Apple iTunes-accounts. U hoeft dus niet langer uit te loggen en weer in te loggen met een andere account. Het zijn de kleine dingen die het doen, nietwaar.

Apple meldt verder dat er wat stabiliteitsverbeteringen zijn. En nog wat kleine extra’s, zoals invites voor foto’s delen.

Gerelateerde berichten

Eerste Arcam blu-ray speler

Jawel! Arcam waagt zich ook in het diepe. Het moest er ook wel van komen. De BDP100 is de eerste Arcam blu-ray speler. Volgens Arcam is het natuurlijk veel meer dan een Blu-ray speler alleen. Hij kan ook bijzonder goed cd’s spelen en dvd’s scalen naar 1080p. Kortom: het ideale alles-in-één apparaat.

spotify-windows-phone-8-app

Streaming steeds populairder

NIEUWS – We streamen steeds meer. Nederlanders hebben in vergelijking met 2011 ongeveer 57 miljoen besteed aan digitale downloads en streamingdiensten. Dat is 67 procent meer. Een forse stijging dus. En met die cijfers neemt digitale distributie inmiddels 30 procent in van de muziekindustrie. 

Geef een reactie