Twee nieuwelingen Sennheiser

Sennheiser momentum

NIEUWS – Natuurlijk heeft Sennheiser ook wat moois om te laten zien op de IFA. Een prachtige over-ear hoofdtelefoon: de Momentum. En een hoge segment in-ear hoofdtelefoon: de CX 890i.

Sennheiser momentumHij kost 259 pond (ongeveer 325 euro) en is geschikt voor alle mediaspelers met een 3,5mm jack. Voor Apple-gebruikers is er ook een afstandsbediening in de hoofdtelefoonsnoer verwerkt. Daarmee zijn nummers te skippen, volume te regelen en ook zit er een microfoon in verwerkt. Handig, nietwaar?

De vormgeving is – vinden wij – erg geslaagd. De Momentum ziet er mooi uit en volgens Sennheiser zijn ook de materialen zeer hoogwaardig. We weten het niet, maar voor 325 euro mag je ook wel wat verwachten.

CX 890i

Dan de in-ear. Deze gaat voor 119 pond over de toonbank: ongeveer 150 euro. Een perfecte hoge middensegmentprijs dus. Ook deze heeft een 3,5mm jack en een afstandsbediening. De specificaties zijn keurig, net als de afwerking. Metalen met een glasachtige afwerking. Het bereik is 17 Hz tot 23.000 Hz.

Gerelateerde berichten

Monster lanceert Inspiration hoofdtelefoon

NIEUWS – Monster gaat lekker door met het lanceren van nieuwe producten. Deze keer een nieuwe hoofdtelefoon: de Inspiration. Een design hoofdtelefoon met – volgens Monster – goede looks én geweldig geluid. Het is voor Monster de eerste over-ear hoofdtelefoon met noise-cancelling. De prijs: 299,95.

Geef een reactie