web analytics

Tingsha Audio op X-Fi

NIEUWS – Dat TingshaAudio op X-Fi (29 en 30 september) staat wisten we eigenlijk al. Maar nu heeft de importeur bekend gemaakt waarmee het gaat spelen.  We kunnen alvast verklappen det het zeker de moeite waard is om daar even langs te hobbelen!

TingshaAudio gaat spelen met Grandinote, Daveson en PSAudio. Grandinote is een Italiaans audiomerk dat gebruikt maakt van Magnetosolid. Deze naam fuseert ferromagnetic en solid state. TingshaAudio beschrijft de versterkerklank als de souplesse van buizen en de kick van solid state. Het beste van twee werelden dus. Het leuke is dat Magri Massimiliano – de ontwerper van de versterkers – ook aanwezig is en over de nieuwe technologie gaat vertellen. Wij zijn benieuwd!

Een set Daveson-luidsprekers – met Jordan units – geeft de muziek weer terwijl een PSAudio bron zorgt voor een muzikaal signaal. We hebben de PerfectWave dac al meerdere malen gehoord en zijn er elke keer weer enthousiast over.

Al met al een leuke set die TingshaAudio neer zet. Hoog niveau in ieder geval.

Gerelateerde berichten

Fijne feestdagen!!!

In de periode rondom kerst en de jaarwisseling valt er traditiegetrouw weinig nieuws te ontdekken op het gebied van hifi. Om die reden nemen we in de komende twee weken even gas terug qua nieuwsvoorziening. Vanaf maandag 5 januari leest u op Alpha Audio weer de laatste weetjes uit de internationale hifi-industrie.

Geef een reactie