Tingsha Audio op X-Fi

NIEUWS – Dat TingshaAudio op X-Fi (29 en 30 september) staat wisten we eigenlijk al. Maar nu heeft de importeur bekend gemaakt waarmee het gaat spelen.  We kunnen alvast verklappen det het zeker de moeite waard is om daar even langs te hobbelen!

TingshaAudio gaat spelen met Grandinote, Daveson en PSAudio. Grandinote is een Italiaans audiomerk dat gebruikt maakt van Magnetosolid. Deze naam fuseert ferromagnetic en solid state. TingshaAudio beschrijft de versterkerklank als de souplesse van buizen en de kick van solid state. Het beste van twee werelden dus. Het leuke is dat Magri Massimiliano – de ontwerper van de versterkers – ook aanwezig is en over de nieuwe technologie gaat vertellen. Wij zijn benieuwd!

Een set Daveson-luidsprekers – met Jordan units – geeft de muziek weer terwijl een PSAudio bron zorgt voor een muzikaal signaal. We hebben de PerfectWave dac al meerdere malen gehoord en zijn er elke keer weer enthousiast over.

Al met al een leuke set die TingshaAudio neer zet. Hoog niveau in ieder geval.

Gerelateerde berichten

Tentlabs b-AMPsi

NIEUWS – We kennen het Eindhovense Tentlabs van de DIY-hifi (bijvoorbeeld de beroemde klokmodules) en natuurlijk de b-DAC. Nu is het tijd voor de b-AMPsi. Een klasse-D versterker met een eigen vleugje inzicht, zullen we maar zeggen. Guido Tent heeft de Hypex-modules onder handen genomen om ze wat muzikaler te maken. 

Geef een reactie