Terug van weggeweest: Jeff Rowland

NIEUWS – Importeur HVP Audio heeft het beroemde merk Jeff Rowland (Amerikaans) weer naar Nederland en België gebracht. Het merk is bekend vanwege de opvallende behuizingen uit vliegtuigaluminium.

Niet alleen de behuizingen zijn opvallend. Ook de klankmatige eigenschappen behoren tot de top. Rust, definitie, degelijke staging, inzicht… En dat geldt zowel voor de versterkers – bijvoorbeeld de Corus, Model 625 en 201 mono’s – als voor de dac: de gloednieuwe Aeris. Die tevens een usb-input heeft meegekregen.

Later dit jaar verschijnt nog de Capri voorversterker. En die krijgt ook nog een ‘ouderwetse’ phono-input.

Wellicht een leuke toevoeging: Hans van Put van HVP Audio omschrijft Jeff Rowland als volgt: ?Met recht kan gesteld worden dat Jeff Rowland producten gemaakt zijn voor het leven.?

We hebben helaas nog geen prijzen kunnen vinden. Wellicht dat Chattelin Audio meer weet: zij zijn inmiddels dealer.

Gerelateerde berichten

Gloednieuwe Server

Geachte bezoeker van Alpha Audio. Indien u helemaal geen problemen hebt gehad met het bezoeken van Alpha Audio: prima! Indien dat wel het geval is geweest: excuses daarvoor. Inmiddels draait Alpha Audio op een gloednieuwe server, zodat we in de toekomst gemakkelijker kunnen uitbreiden, zonder stabiliteitsproblemen. Helaas is een overstap naar een nieuwe server geen […]

Drie nieuwe Naim-versterkers

Naim introduceert drie vernieuwde en verbeterde geïntegreerde versterkers die de plaats innemen van de bestaande NAIT 5i, NAIT XS en SUPERNAIT. Alledrie de versterkers krijgen, in de ware Naim-traditie, de beschikking over grotere transformatoren en verbeterde voedingen. 

Geef een reactie