web analytics

Synthesis bij Auditorium Mimesis

NIEUWS – De Belgische dealer Auditorium Mimesis is binnenkort dealer van Synthesis. Een relatief jong, Italiaans merk, want het stamt uit 1992. Het merk werkt uitsluitend met buizen en zijn handgemaakt. 

Het is natuurlijk altijd mooi om te zien dat een dealer volledig handgemaakte, high-end audio gaat voeren. En om het nog mooier te maken, quoten we even de dealer:

Auditorium Mimesis: ?Om met dit merk op een degelijke manier uit te pakken, kozen we meteen voor het vlagschip: de Synthesis A100T geïntegreerde stereo versterker. Deze krachtpatser levert moeiteloos 100 Watt met niet minder dan vier KT66 buizen per kanaal. Zelfs de moeilijkste luidsprekers worden hiermee probleemloos aangestuurd.?

Auditorium Mimesis
Binnenslag 38
B – 9920 Lovendegem
T: 0479 268 068
F: 09 372 74 03
E: [email protected]

Gerelateerde berichten

Ziggo Muziek streaming

Ook Ziggo komt met online muziekdienst

NIEUWS – Na onder meer bekende aanbieders als Spotify, Sony en Music Unlimited, komt nu ook Ziggo met een streaming muziekdienst. Vanaf vanmiddag gaat Ziggo Muziek ‘de lucht in’ om huishoudens van muziek te voorzien. 

PCM Special Edition

PMC brengt nieuwe Special Edition

NIEUWS – PMC is met een nieuwe SE-luidspreker uitgekomen. De nieuwe Special Edition zet natuurlijk de traditie voort van handwerk en perfecte, Britse afwerking. En natuurlijk zijn er wat zaken verbeterd ten opzichte van de voorganger.

Geef een reactie