Spotify komt naar Denon en Marantz

in


marantz-spotify

NIEUWS – Ook Marantz en Denon (beiden binnen de D&M group) krijgen Spotify op bepaalde receivers. Dit is natuurlijk een win / win situatie: Spotify krijgt meer aandacht binnen de hifi-wereld en Denon en Marantz kunnen een extra dienst leveren die een wereld van muziek opent. 

marantz-spotifyHet gaat nog om een paar modellen: drie receivers van Denon krijgen een firmware update en vier Marantz-receivers krijgen nieuwe software mee om Spotify te integreren. het bedienen gaat via het display op de receivers, of via een app.

Overigens is het wel een vermelding waard dat u over het premium-abonnement moet beschikken om Spotify te kunnen gebruiken op deze apparaten. Het mag voor zich spreken dat de firmware-update gratis is. Zowel voor Denon als Marantz.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: