web analytics

Spotify in de browser

NIEUWS – Sony’s Music Unlimited had het al: een browsergebaseerde interface. Lekker makkelijk want zo kunt u overal en altijd inloggen en spelen. Spotify heeft nog altijd software nodig om te kunnen spelen. Maar dat zou weleens over kunnen zijn. Er zijn geruchten dat er een browserversie komt.

We hebben her en der al gelezen dat Spotify met een browserversie komt. Honderd procent zeker is het nog niet, maar we vinden het een hele logische stap, aangezien concurrent Music Unlimited van Sony het wel al kan. Het voordeel van deze aanpak is dat het platform onafhankelijk werkt en dat – indien er internet is – de gebruiker het overal kan gebruiken. Geen software, geen installatie. Gewoon inloggen en klaar is Kees.

Het is de vraag of de desktopsoftware nog bestaat als de browserversie gelanceerd is. Er is ook nog geen datum of zekerheid of dit gerucht waar is. Maar nogmaals: het zou een hele logische stap zijn.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Naim NAC-N 172 XS

NIEUWS – Een streaming voorversterker? Dat zien we nog niet zo vaak. Toch is het superhandig natuurlijk: dac, streamer en volumeregeling in één behuizing. Naim heeft het gedaan: de NAC-N 172 XS. Kosten? 2350 euro voor de versie zonder tuner en 2750 euro mét tuner (incl dab). 

Sennheiser HD700

Sennheiser wint Emmy voor technische innovaties

Sennheiser is onderscheiden met de Philo T. Farnsworth-award tijdens de 65e Primetime Emmy Engineering Awards in Hollywood. De Philo T. Farnsworth-award eert bureaus, bedrijven en instellingen die over de jaren een significante invloed hebben gehad op televisietechnologie en -techniek.

Geef een reactie