web analytics

PMC komt met DB1 Gold

NIEUWS – Leuk nieuws voor wie van limited Editions houdt; PMC komt met een Gold-versie van de DB1. De DB1 is een monitor-speaker die – volgens Stageacoustics – alles in zijn prijsklasse wegspeelt. De Gold is hoogwaardig afgewerkt en vanaf oktober verkijgbaar voor 1280 euro per paar. 

Hieronder het bericht van Stageacoustics

PMC gouden monitor

De Engelse fabrikant van studio en hifi luidsprekers komt met een gelimiteerde oplage van de DB1: De DB1 Gold. Een monitor luidspreker, welke zich kenmerkt door een ongekende openheid en natuurgetrouwe muziekweergave. Ervaar de muziek zoals deze door de artiest bedoeld is.

De prestaties van deze monitor gaan zijn omvang ver te boven en kan ze zich eenvoudig meten met veel grotere en duurdere modellen. De Gold editie wordt uitgevoerd in een satijn zwarte finish. Nieuwe eigenaren kunnen zich tevens verheugen op een CD met een selectie “mastered at Metropolis” tracks.

De DB1 Gold set is begin oktober verkrijgbaar bij een selectie van PMC dealers (zie website Stageacoustics) voor de uitermate scherpe prijs van ? 1.280,- per paar.  Het is raadzaam deze unieke set vooraf te reserveren, aangezien de oplage beperkt is.

Gerelateerde berichten

Ayon Audio Spirit III

Ayon Audio houdt Open Huis

Audiocorner uit Horn heeft wat te vieren, want inmiddels vervullen ze alweer een jaar het dealerschap van Ayon Audio. Daarom is er samen met importeur Holland Link besloten om een huisshow te organiseren, waarop High End liefhebbers een groot aantal Ayon producten kunnen bewonderen en beluisteren.

5 reacties

Geef een reactie