PMC komt met DB1 Gold

NIEUWS – Leuk nieuws voor wie van limited Editions houdt; PMC komt met een Gold-versie van de DB1. De DB1 is een monitor-speaker die – volgens Stageacoustics – alles in zijn prijsklasse wegspeelt. De Gold is hoogwaardig afgewerkt en vanaf oktober verkijgbaar voor 1280 euro per paar. 

Hieronder het bericht van Stageacoustics

PMC gouden monitor

De Engelse fabrikant van studio en hifi luidsprekers komt met een gelimiteerde oplage van de DB1: De DB1 Gold. Een monitor luidspreker, welke zich kenmerkt door een ongekende openheid en natuurgetrouwe muziekweergave. Ervaar de muziek zoals deze door de artiest bedoeld is.

De prestaties van deze monitor gaan zijn omvang ver te boven en kan ze zich eenvoudig meten met veel grotere en duurdere modellen. De Gold editie wordt uitgevoerd in een satijn zwarte finish. Nieuwe eigenaren kunnen zich tevens verheugen op een CD met een selectie “mastered at Metropolis” tracks.

De DB1 Gold set is begin oktober verkrijgbaar bij een selectie van PMC dealers (zie website Stageacoustics) voor de uitermate scherpe prijs van ? 1.280,- per paar.  Het is raadzaam deze unieke set vooraf te reserveren, aangezien de oplage beperkt is.

Gerelateerde berichten

Giga opruiming bij EastWestAudio

NIEUWS – EastWestAudio wil opruimen… en dat terwijl het nog lang geen lente is! Nou ja: wellicht bestaat er ook zoiets als een herfstopruiming. In ieder geval zijn er heel wat prachtige spullen te krijgen met behoorlijke korting. Wij hebben hier de lijst van EastWestAudio. Artikelen kunnen al weg zijn. 

5 reacties

Geef een reactie