web analytics

Nieuwe stereo-producten Pioneer

NIEUWS – Pioneer heeft een leuk trio laten zien op IFA. Het gaat om een nieuwe stereo voorversterker: de A-70, de PD-50 sacd-speler en een N-50 netwerkspeler. De laatste is niet nieuw, maar ach: nieuw genoeg.

Er zijn nog niet heel veel detail bekend, maar wel dat de nieuwe A-70 een klasse-d versterker is. Leuk is dat er een ESS Sabre-dacje in verwerkt zit. Een dac waar wij altijd erg blij van worden. Zeker de 32-bit variant die onder meer in de Mytek verwerkt zit. Tevens heeft Pioneer een asynchrone usb-aansluiting aangebracht. En dat allemaal met een prijskaartje van 999 euro!

De sacd-speler gaat 599 euro kosten en de N-50 kost 649 euro. Scherpe prijzen. Zeker gezien de technologie en – volgens Pioneer – klankmatige eigenschappen. Mede te danken aan de gescheiden voedingen en 32bit dsp die Pioneer bij de PD-50 heeft toegepast.

 

Gerelateerde berichten

Denon DA-300USB (1)

Test en win een Denon DA-300USB dac

PRIJSVRAAG – Een bijzondere actie deze keer. Wij mogen vijf trouwe lezers van Alpha Audio zélf een Denon DA-300USB dac laten testen. Één van deze vijf lezers mag uiteindelijk de dac houden. Kortom: een kans van 20 procent dat u de dac niet meer terug hoeft te sturen! Wilt u meedoen? Lees dan verder. 

Marantz SR7010

Ook Marantz implementeert DTS:X

In navolging van Denon voegt ook Marantz ondersteuning voor DTS:X toe. Vanaf 4 februari stelt het audiomerk hiervoor een gratis firmware-update beschikbaar voor verschillende av-receivers en voorversterkers die dit jaar zijn uitgebracht.

Geef een reactie