Nieuwe Marantz PM-11S3 en SA-11S3

Marantz PM-11S3 en SA-11S3

NIEUWS – Marantz heeft weer twee leuke nieuwelingen voor de stereo-fans. De PM-11S3 en SA-11S3. Kenners weten dat het om een versterker en een sacd-speler gaat. En wel in het hogere segment; de befaamde 11-serie die in selecte winkels te beluisteren is. 

Ook Marantz moet mee met de tijd. En dat betekent dat ze hun high-end serie moeten updaten als er mooie nieuwe ontwikkelingen zijn. Dat is gebeurt. De nieuwe 11-serie (derde generatie) is voorzien van de nieuwste snufjes. Denk aan Marantz Current Feedback HDAM-SA3. Ook zijn de circuits nog korter en volledig symmetrisch. De sacd-speler heeft nog steeds instelbare filters, maar nu ook voor en achter een usb-ingang om niet alleen cd’s, maar ook nieuwe media af te spelen. Leuke foefjes in ieder geval. Nog leuker vinden wij de usb-b-ingang voor het koppelen van een laptop, htpc of pc. Zo is de SA-11S3 ook als dac te gebruiken.

De PM-11S3 en SA-11S3 zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar. We hebben nog geen prijzen gezien.

Gerelateerde berichten

Marantz PM6005

Marantz introduceert PM6005 en CD6005

Marantz brengt al sinds jaar en dag de ware emoties van musici over door hun muziek zo getrouw mogelijk weer te geven, net zoals ze deze oorspronkelijk hebben gespeeld. Om die traditie voort te zetten werkt Marantz continu aan zijn stereocollectie. Nu is het tijd voor de nieuwe geïntegreerde versterker met digitale ingangen PM6005 en […]

1 reactie

Geef een reactie