Nieuwe Denon streamer: DNP-F109

NIEUWS – We hebben hem nog niet in de persberichten gezien, maar wel online. Denon heeft een nieuw streamertje: de DNP-F109. Een mini-formaat streamer / tuner van 399 euro. En voor wie het zich afvraagt: ja, hij heeft AirPlay.

Denon is helemaal op de streaming-toer. Ze hebben inmiddels aardig wat modellen en nagenoeg alle receivers hebben Spotify-integratie. Hartstikke slim natuurlijk, want het is niet langer de toekomst: streaming is gewoon hoe vandaag muziek gespeeld wordt.

De nieuwe DNP-F109 is een lekker complete streaming speler met nagenoeg alle opties die u kunt wensen: dlna ondersteuning, een brede bestandsondersteuning, AirPlay, usb-ingangen en ingebouwd wifi. Dus geen gerotzooi met dongels.

Hieronder het officiele lijstje: 

  • Network audio player with Wi-Fi and Ethernet connectivity
  • DLNA 1.5 certified for reliable audio streaming and wide compatibility
  • AirPlay direct music streaming from iPad, iPhone, iPod touch and iTunes library
  • ?Play to? from WMP12 or higher
  • Supports WMA / MP3 / WAV 192/24 / AAC / ALAC / FLAC HD 192/24
  • Internet radio by vTuner and support of Last.fm* online service
  • Direct play for iPod and iPhone via rear USB
  • Coaxial digital and analogue output
  • Denon Remote App for iOS and Android
  • Support Wi-Fi Multimedia (WMM)

Wie meer wil weten: hier staat de DNP-F109 brochure

Gerelateerde berichten

Gratis versie Google Play Music

Een week voordat Apple Music zijn streaming-muziekdienst lanceert, probeert Google de schijnwerpers naar zich toe te trekken. De zoekmachinegigant kondigt namelijk een gratis versie van Google Play Music aan, al is die vooralsnog alleen beschikbaar voor Amerikaanse gebruikers.

Geef een reactie