Meitner nu verkrijgbaar bij Unique Music

NIEUWS – Toekomstgericht, betaalbaar en nu verkrijgbaar bij Unique Music: de nieuwe Meitner-producten. De dac gaat door het leven als de MA 1. De cd-speler heeft de naam MA 2. Inspirerende namen? Nee, niet echt: wel goede specificaties!

Meitner? Wij kenden het ook niet. Als we Unique Music goed begrijpen, komt het bij EMM Labs vandaan. Het doel van Meitner is een betaalbare lijn in de markt te zetten. Een lijn die hoogwaardige prestaties neerzet tegen een scherpe prijs… dat horen we vaker. We zijn heel erg benieuwd wat de prijzen zijn van de MA 1 en MA 2!

Meitner bij Unique Music verkrijgbaar

Al meer dan 20 jaar bestaat EMM Labs en recentelijk is deze uitgebreid met de Meitner productlijn. Het resultaat is een betaalbare DAC (ma 1) en een Cd speler met dezelfde converter aan boord (ma 2). De gebruikte DAC engine kan 24 bits/192kHz studio master bestanden afspelen, maar ook SACD bestanden (DSD over USB). Dat laatste is niet vreemd, de roots van Ed Meitner ligt bij het ontwerpen en bouwen van DACs voor DSD opnamestudio’s.  En tegenwoordig zijn DSD downloads in Japan en de V.S. helemaal in, dus is deze DAC helemaal toekomst vast.  Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde technologie wordt het signaal eerst gebufferd, vervolgens ontdaan van jitter en daarna geupsampled naar 5,6 MHz (twee keer de sample rate van SACD). Het resultaat is verbluffend, alle DACs van de grote namen hebben het nakijken! Ook benieuwd naar hoe Meitner klinkt? Maak een vrijblijvende luisterafspraak: [email protected]

https://www.alpha-audio.nl/2012/09/meitner-nu-verkrijgbaar-bij-unique-music/

Gerelateerde berichten

Metrum Acoustics Octave MK2

Video Metrum Acoustics Octave MK2

VIDEO – We bekijken de nieuwe Metrum Acoustics Octave MK2 d/a-converter. Een dac die nu uitgerust is met een receiver die 24 bit / 192 kHz accepteert én over een usb-input kan beschikken. Dat maakt de MK2-variant een stuk interessanter dan de eerste versie. Kijkt u mee voor meer details!

AUDIO21

AUDIO21 organiseert vinyl-evenement

Liefhebbers van vinyl doen er goed aan om in het weekend van 2 en 3 mei af te reizen naar het Gelderse dorpje wapenveld. AUDIO21 organiseert namelijk een zogeheten vinylfuif. Naast een platenmarkt zijn er ook drie luisterruimten met relevante apparatuur ingericht. En er is live-muziek!

2 reacties

  1. Een beetje googlen levert een prijs van $7000 voor de MA-1 en $11.000 voor de MA-2. Ik geloof dat ik toch een ander beeld heb bij de term betaalbaar.

Geef een reactie