web analytics

Marshall aan de iPod

NIEUWS – Meelopen of gewoon slim? Marshall, enorm beroemd vanwege de gitaarversterkers, heeft nu een ‘gewone’ luidspreker in het assortiment. Het kan een gouden zet zijn, maar ja: wie zal het zeggen?

Marshall wil de gewone consument verleiden met de Hanwell. Een speaker met – hoe kan het ook anders – uiterlijk van een Marshall-gitaarversterker. Echter: geen grote jack-input, maar een 3,5mm ingang voor een mp3-speler, iPod, iPad of wel ander apparaat ook met een minijack-ingang.

Verder zien we nog wat analoge draaiknoppen voor volume, toonregeling, etc. En natuurlijk een aan- en uitschakelaar. De Hanwell is vanaf november te koop. Een prijs weten we nog niet.

Gerelateerde berichten

Amstel Hotel

A Bar in Amstel Hotel voorzien van Bowers & Wilkins

In de A Bar is het goed toeven en daar hoort natuurlijk een mooie geluidsweergave bij van hoge kwaliteit. Daarom zijn Bowers & Wilkins en InterContinental Amstel Amsterdam onlangs een samenwerking aangegaan. De A Bar wordt daardoor de eerste Lounge Bar in Nederland, waar met het nieuwe Soundtasting concept invulling is gegeven aan de muzikale […]

Teufel Ultima 40 MK2

Video Teufel Ultima 40 MK2

VIDEO – We hebben van Teufel de Ultima 40 MK2 binnen gekregen. Nu hebben we vorig jaar de MK1 al onder handen gehad en waren blij verrast door de prijs / kwaliteitsverhouding. De MK2 moet nog beter zijn. Voordat we de review gaan tikken, leggen we de luidspreker eerst even op video vast. 

2 reacties

Geef een reactie