Marantz lanceert nieuw av-beest: sr7007

Marantz-SR7007

NIEUWS – Marantz is weer op de multi channel toer. We hebben hem al in het nieuws gezien, maar de SR7007 is nu echt in Nederland te krijgen. Een multi channel beest: 7.1-kanalen met maar liefst 125 watt aan vermogen in 8 Ohm. Voldoende voor een leuk bioscoop-feest.

Marantz SR7007 achterkant en voorkantEr zijn heel wat features te noemen bij deze av-receiver van 1.600 euro. We zetten ze maar even in een lijstje:

Marantz SR7007 ? specificaties

 • 7x 125 watt bij 8 ohm RMS
 • Voorpaneel met tweede display achter klep
 • Current Feedback
 • HDAM en speciaal ontworpen componenten van Marantz
 • Audyssey MultEQ XT + PRO + DSX
 • Hybride onderdrukking van PLL-jitter
 • 1 HDMI-ingang aan voorzijde (7 in totaal)
 • 3 HDMI-uitgangen (2 simultaan, 1 multiroom)
 • 4k-video upscaling en passthrough
 • Gecertificeerd voor DLNA 1.5
 • Internetradio
 • Muziekstreaming via AirPlay
 • Online-muziekservice last.fm
 • Setup Assistant (7 talen)
 • Marantz Remote App voor eenvoudige bediening via smartphone/tablet (Android en iOS)
 • Phono MM-ingang

Marantz-SR7007Wie de lijst doorneemt, zal zien dat het een uiterst veelzijdige receiver is. Zowel de streamer als de analoge fanaat komt aan zijn trekken. Opvallend is de mm-ingang. Dat op een uiterst moderne multi-channel receiver met streaming-capaciteit zie je niet veel. Een leuke toevoeging, vinden we. Ook leuk is dat de Marantz SR7007 zowel AirPlay als gewone streaming aan boord heeft. Zo hoef je niet per-sé een Apple-product in huis te hebben om te kunnen streamen.

De SR7007 is vanaf nu beschikbaar.

Gerelateerde berichten

X-Fi show 2012 line-up

NIEUWS – Er komt weer een X-Fi show dit jaar. Gelukkig maar! We waren erg te spreken over de afgelopen twee jaar. Topshows met veel goede merken en veel goede muziek. Dit jaar is het in Veldhoven. Het Koningshof om precies te zijn. Jazeker: de plek waar altijd de VAD-show gehouden werd. 

Win een usb-dac!

PRIJSVRAAG – We hebben de review over de Audioengine D1 net geschreven en waren bijzonder enthousiast. Nu heeft hifi123 laten weten dat we dit dacje mogen weggeven. Mooi toch? Wij vinden het in ieder geval een leuke actie. Wat moet u doen? Simpel… schrijf u in voor de nieuwsbrief! Ben u al lid? Dan is […]

Geef een reactie