web analytics

Klipsch G-17 nu wifi direct

NIEUWS – Wat Libratone kan, kunnen wij ook, moet Klipsch gedacht hebben. Hun G-17 AirPlay speaker kan nu ook autonoom een wifi-verbinding maken met een iDevice. Kortom: ook de Klipsch kan zonder wifi-netwerk verbinding maken en via AirPlay streamen.

De G-17 is geen nieuwe AirPlay speaker. Hij was al op de IFA-2011 te bewonderen. Echter: Klipsch heeft de firmware netjes up to date gehouden en vanaf nu is de Klipsch-speaker in staat een directe wifi-verbinding op te zetten, waardoor een gebruiker geen wifi-netwerk meer nodig heeft om te streamen via AirPlay. Wel zo handig, nietwaar?

Waar kennen we dat grapje van? Inderdaad: Libratone… die pochte er nog mee met de Zipp AirPlay. Ze zijn dus niet de enige. De Klipsch is echter iets duurder met ongeveer 449 euro.

Gerelateerde berichten

Philips update Streamium met Spotify

NIEUWS – Je zou het bijna vergeten, maar Philips heeft ook nog een streaming-systeem. Sterker nog: ze waren er vrij vroeg bij met het Streamium-systeem. Nu kan Philips natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig doen ze dat ook niet en updaten ze de Streamium MCi8080 en MCi900, zodat de gebruikers ook Spotify kunnen gebruiken. 

NAD

NAD brengt BluOS 1.18.0 uit

NAD heeft BluOS 1.18.0 vrijgegeven. De nieuwste versie van deze firmware voegt iHeartRadio toe waarmee het lukt om duizenden radiostations te ontvangen. Bovendien kunnen luisteraars nu rechtstreeks vanaf een iOS- of Android-toestel muziek streamen naar BluOS muzieksystemen.

Geef een reactie