Kemp Elektronics distributeur Creaktiv Systems

NIEUWS – Kemp Elektronics is sinds kort distributeur van het Duitse Creaktiv Systems. Bekend van wat leuke tuning-producten tegen elektrosmog. Ze hebben ook nog meubels, maar die zijn voor rekening van HNNY. Kemp is nu officieel distributeur van de overige accessoires en zal een demo houden op X-Fi om aan te tonen dat het een verrijking is voor de Nederlandse markt.

Hierbij  het bericht van Kemp Elektronics:

De producten van het Duitse Creaktiv Systems zijn nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar via Kemp Elektroniks. Deze accessoires zijn allemaal gericht op het onschadelijk maken van zogenaamde elektrosmog, die ook voor de audio- en videobeleving schadelijk is.

Er zijn uitgebreide demokoffers beschikbaar om kennis te maken met de werkzaamheid van de diverse Creaktiv producten. Het team van Kemp Elektroniks zal aanwezig zijn op de komende Xfi-Show. Zij zullen in kamer 47 de onthullende Creaktiv workshops verzorgen. Metingen, uitleg, luistersessies zullen de revue passeren. Overtuig uzelf en kom langs!

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio

Nieuwsupdate CES 2015 (deel 1)

Momenteel vindt in Las Vegas de grootste elektronicabeurs ter wereld plaats, namelijk CES 2015. Omdat we dagelijks worden overspoeld met omvangrijke persberichten, bundelen we het audionieuws in korte items. U hoeft hierdoor geen ellenlange teksten te lezen, terwijl u evengoed vlot op de hoogte bent van de recentste ontwikkelingen in het audiolandschap. Hierbij het eerste deel […]

Geef een reactie