web analytics

Kemp Elektronics distributeur Creaktiv Systems

NIEUWS – Kemp Elektronics is sinds kort distributeur van het Duitse Creaktiv Systems. Bekend van wat leuke tuning-producten tegen elektrosmog. Ze hebben ook nog meubels, maar die zijn voor rekening van HNNY. Kemp is nu officieel distributeur van de overige accessoires en zal een demo houden op X-Fi om aan te tonen dat het een verrijking is voor de Nederlandse markt.

Hierbij  het bericht van Kemp Elektronics:

De producten van het Duitse Creaktiv Systems zijn nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar via Kemp Elektroniks. Deze accessoires zijn allemaal gericht op het onschadelijk maken van zogenaamde elektrosmog, die ook voor de audio- en videobeleving schadelijk is.

Er zijn uitgebreide demokoffers beschikbaar om kennis te maken met de werkzaamheid van de diverse Creaktiv producten. Het team van Kemp Elektroniks zal aanwezig zijn op de komende Xfi-Show. Zij zullen in kamer 47 de onthullende Creaktiv workshops verzorgen. Metingen, uitleg, luistersessies zullen de revue passeren. Overtuig uzelf en kom langs!

Gerelateerde berichten

Lieder von Traum und Tod

Review Strydwolf – Lieder von Traum und Tod

Het neofolkgenre kent geen lange traditie in Nederland. Begin deze eeuw betraden Volksweerbaarheid en Predella Avant korte tijd het podium, acts als A Challenge of Honour en het Brits-Nederlandse H.E.R.R. zitten dicht tegen het genre aan, maar dan zijn we er ook wel. Deze achterstand wordt nu ingehaald door het snel groeiende oeuvre van Strydwolf.

Geef een reactie