web analytics

Hobo Hifi voegt Audioblock toe

Audioblock CVR-100

NIEUWS – Hobo Hifi heeft het Duitse merk Audioblock toegevoegd aan het vaste assortiment. Het is een merk dat al lang bekendheid geniet in Duitsland, maar heeft in Nederland nog niet echt hoog aanzien. Onterecht, zegt Hobo. Zij zien het merk als een ideale partner voor de muziek / hifiliefhebber die niet al te veel geld wil uitgeven. 

Audioblock CVR-100Om het te vieren heeft Hobo Hifi drie aanbiedingen: Een set met de Audioblock CVR-100 en een setje Monitor Audio Bronze-serie, de BX5. Dat biedt een heerlijke muziekale weergave. Normaal kost de set 1649 euro ,maar nu 1499 euro.

Tweede set is een setje B&W CM1 met de Audioblock receiver en cd-speler. Normaal 1798 euro, maar nu 1599 euro.

Tenslotte een derde set die bestaat uit de Audioblock DAC-100 met een Sonos Connect en Bridge. Leuk voor de streaming-fans die al een versterker en speakers hebben. Normaal 897 euro, nu 799 euro.

Meer info op de site van Hobo.

Gerelateerde berichten

Linn Exakt

Linn Exakt: kom zelf luisteren!

Linn introduceert Exakt. Door integratie van digitaal/analoog-omzetting in de speaker zelf, actieve aansturing en streaming in één enkele nieuwe technologie heeft Linn met Exakt de luidspreker omgetoverd tot een intelligente, opwaardeerbare bron.

AUDIO21

AUDIO21 organiseert vinyl-evenement

Liefhebbers van vinyl doen er goed aan om in het weekend van 2 en 3 mei af te reizen naar het Gelderse dorpje wapenveld. AUDIO21 organiseert namelijk een zogeheten vinylfuif. Naast een platenmarkt zijn er ook drie luisterruimten met relevante apparatuur ingericht. En er is live-muziek!

Geef een reactie