Denon lanceert D-M39 minisysteem

Onkyo D-M39

NIEUWS – Een compleet systeem met een digitale ingang en iDevice ondersteuning. En dat voor de prijs van 479 euro? Jep… Denon doet het. En dan ook nog in een klein jasje, zodat hij niet direct opvalt. Toegegeven: de eisen en wensen van een groot hifi-liefhebber zijn wat strenger, maar de gemiddelde tiener wordt hier heel blij van.

De D-M39 meet slechts 210mm bij 310mm. Echt compact dus. Mede daardoor zal het systeem gemakkelijk overal geplaatst kunnen worden. Denon noemt natuurlijk een uitstekende weergave en zelfs superieure muzikaliteit. Dat moet u natuurlijk wel even met een korrel zout nemen en binnen de productgroep zien. Het is een systeem van 479 euro, dus geen high-end systeem.

Feit is: het is een veelzijdig apparaatje met talloze aansluitingen. Erg leuk voor de tieners of voor op de werkkamer bijvoorbeeld!

Overzicht van het D-M39 microcomponentensysteem:

RCD-M39 cd-receiver:
? Cd-receiver met 30 W x 2 hoog uitgangsvermogen
? Digitaal overgedragen afspeelfunctie voor iDevices (via USB) voor een
optimale geluidskwaliteit
? Optische digitale ingang voor systeemuitbreiding (tv of andere digitale
apparatuur)
? Ingebouwde DAB/DAB+ tuner*
? EU-klankkarakter voor uiterst degelijke hifikwaliteit
? “Simple & Straight” schakelontwerp voor een zuiver geluid zonder
kleuring
? Vloeiende, indrukwekkende audio met te verwaarlozen vervorming
? Robuuste voedingsschakeling voor een stabiele stroomtoevoer
? Eenvoudige timerinstelling
? Nieuw ontwikkelde afstandsbediening
? Verkrijgbaar in het zilver en zwart*
SC-M39 luidsprekersysteem:
? Tweeweg luidsprekers met 12 cm woofer en 2,5 cm soft dome tweeter
? Crossovernetwerk voor het scheiden van het frequentiebereik van de woofer
en tweeter voor een natuurlijk geluid
? EU-klankkarakter
? Verkrijgbaar in zwarte en houten uitvoering*

Gerelateerde berichten

Teufel neemt Raumfeld over

PERSBERICHT – Om een stevigere positie in de streamingmarkt te krijgen, heeft Teufel – bekend van onder meer luidsprekers – Raumfeld overgenomen. Raumfeld is nog jong, maar heeft volgens Teufel interessante draadloze oplossingen voor multi-room audio. Deze producten zijn nu ook via de webshop van Teufel verkrijgbaar.

Bang & Olufsen BeoVision 11

NIEUWS – De nieuwe platte tv van Bang & Olufsen biedt volgens B&O krachtig geluid. Een platte tv met rond geluid… dat klinkt als iets wat onmogelijk is. Niet volgens B&O. Zij bouwen gewoon een complete stereo-setup in de tv die in 40″, 46″en 55″ te krijgen is.

Geef een reactie