Bang en Olufsen brengt lightning naar A8

NIEUWS – De BeoPlay A8 heeft een verwisselbare interface module. Dat heeft als voordeel dat B&O de A8 met zowel een gewone als de nieuwe lightning interface kan brengen. De gebruiker kan nu dus kiezen als hij of zij een BeoPlay A8 aanschaft. 

Met de nieuwe iPhone heeft Apple de normale connector vaarwel gezegd. Niet heel handig voor de fanatieke Apple-gebruiker die zijn hele huis heeft volstaan met docks en andersoortige Apple-apparaten. Of B&O helderziend was, weten we niet maat de BeoPlay A8 heeft een verwisselbare interface module en kan zodoende met zowel een legacy als een nieuwe Lightning-connector worden uitgevoerd. En dat is niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook consumenten die hem al hebben, kunnen een upgrade doen.

Kijk hier voor meer informatie: de website van B&O

Gerelateerde berichten

NuForce Cube_01

NuForce introduceert de Cube

NIEUWS – NuForce – bekend van enkele usb-dacs en versterkers – heeft een nieuw product aangekondigd: de Cube. Deze mobiele luidspreker is uiterst compact, maar moet volgens NuForce de ideale reispartner zijn. Het is namelijk ook een dac en koptelefoonversterker.

Geef een reactie