web analytics

Bang en Olufsen brengt lightning naar A8

NIEUWS – De BeoPlay A8 heeft een verwisselbare interface module. Dat heeft als voordeel dat B&O de A8 met zowel een gewone als de nieuwe lightning interface kan brengen. De gebruiker kan nu dus kiezen als hij of zij een BeoPlay A8 aanschaft. 

Met de nieuwe iPhone heeft Apple de normale connector vaarwel gezegd. Niet heel handig voor de fanatieke Apple-gebruiker die zijn hele huis heeft volstaan met docks en andersoortige Apple-apparaten. Of B&O helderziend was, weten we niet maat de BeoPlay A8 heeft een verwisselbare interface module en kan zodoende met zowel een legacy als een nieuwe Lightning-connector worden uitgevoerd. En dat is niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook consumenten die hem al hebben, kunnen een upgrade doen.

Kijk hier voor meer informatie: de website van B&O

Gerelateerde berichten

Klipsch G-17 nu wifi direct

NIEUWS – Wat Libratone kan, kunnen wij ook, moet Klipsch gedacht hebben. Hun G-17 AirPlay speaker kan nu ook autonoom een wifi-verbinding maken met een iDevice. Kortom: ook de Klipsch kan zonder wifi-netwerk verbinding maken en via AirPlay streamen.

B&W Zeppelin Air VS Edifier Luna 5

VIDEO – Docking stations: wie kent ze niet. Iedereen met een iPod of iPhone moet weleens een moment gehad hebben dat hij of zij dacht: had ik maar iets om deze muziek wat harder af te spelen. Nou, dat kan vandaag de dag prima. Zowel onbekende als bekende hifimerken hebben nu wel een docking station […]

Geef een reactie