web analytics

Amazon in oktober naar Nederland

amazon-logo

NIEUWS – Amazon – bekend van de gigantische online winkel van onder meer boeken, muziek en video – komt in oktober naar Nederland. Leuk voor wie graag al langer de Kindle en Kindle Fire e-bookreaders wil gebruiken. Wij zijn vooral benieuwd naar of de streamingdiensten ook mee gaan naar ons land. 

amazon-logoHet nieuws komt van Het Centraal Boekhuis. Deze is verantwoordelijk voor het distribueren van digitale boeken in Nederland. Helaas betekent dit waarschijnlijk dat Amazon vooralsnog alleen boeken gaat brengen. Maar zeg nooit nooit: als ze eenmaal voeten aan de grond hebben, kunnen andere diensten nog volgen. Denk aan de muziek streamingdienst of wellicht verkoop van video en muziek.

In oktober opent Amazon in ieder geval de eerste Nederlandse boekenwinkel. Online natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Sony Xperia Z

Android-toestellen steeds groter

NIEUWS – Smartphone, tablet, phablet. Phablet? Ja, een soort ‘phone-tablet’. Oftewel: iets wat er tussenin hangt. De trend bij smartphones (en er is naast Apple maar één gigant: Android) is dat het steeds groter moet. Tot 6.1-inch zelfs. Dat is meer dan 15cm diagonaal!

Geef een reactie