web analytics

Video Metrum Acoustics NOS Mini DAC

Metrum Acoustics NOS Mini DAC

VIDEO – Rens (trouwe lezer van Alpha Audio) is zo vriendelijk geweest zijn Metrum Acoustics NOS Mini DAC uit te lenen voor een review. Hij is wel benieuwd wat we van dit kleine dacje vinden. Nou, wij zijn niet te beroerd om hem even in onze set op te nemen. Maar niet voordat we even een video hebben geschoten!

Bekijk hieronder de video:

Gerelateerde berichten

Teufel Ultima 40 MK2

Video Teufel Ultima 40 MK2

VIDEO – We hebben van Teufel de Ultima 40 MK2 binnen gekregen. Nu hebben we vorig jaar de MK1 al onder handen gehad en waren blij verrast door de prijs / kwaliteitsverhouding. De MK2 moet nog beter zijn. Voordat we de review gaan tikken, leggen we de luidspreker eerst even op video vast. 

Geef een reactie