web analytics

Video Metrum Acoustics NOS Mini DAC

Metrum Acoustics NOS Mini DAC

VIDEO – Rens (trouwe lezer van Alpha Audio) is zo vriendelijk geweest zijn Metrum Acoustics NOS Mini DAC uit te lenen voor een review. Hij is wel benieuwd wat we van dit kleine dacje vinden. Nou, wij zijn niet te beroerd om hem even in onze set op te nemen. Maar niet voordat we even een video hebben geschoten!

Bekijk hieronder de video:

Gerelateerde berichten

Dion Audio DAC32 voorkant

Video Dion Audio DAC32

VIDEO – We hebben vandaag Miquel Blauw van Dion Audio op bezoek gehad. Hij heeft een DAC32 achter gelaten voor een review. Maar natuurlijk niet voordat hij alle ins en outs van de dac heeft uitgelegd aan ons. Het is – als we Miquel moten geloven – een bijzonder indrukwekkende dac. Alles discreet opgebouwd, handgemaakt […]

Geef een reactie