web analytics

Super-sale bij Klinkt Beter

NIEUWS – Altijd leuk: forse kortingen op courante apparatuur. Klinkt Beter heeft dit weekend de Firesale… forse kortingen op nieuwe NAD-apparatuur. En ook nog wat andere apparatuur… kortom: gewoon lekker langs gaan!

Op de website van Klinkt Beter staat de lijst. Klik hier voor het overzicht. Het zijn mooie apparaten, dus wees snel! Bijkomend voordeel: het is ook een demo-weekend!

Wel even naar België rijden, maar ja: soms moet je er iets voor over hebben om mooie apparaten in de wacht te slepen tegen scherpe prijzen.

Gerelateerde berichten

Kemp Elektroniks

Kemp Elektroniks opent webwinkel

Bij veel hifi-winkels is de webwinkel nog een ondergeschoven kindje. Gelukkig snapt Kemp Elektroniks dat winkeliers online klanten niet langer kunnen negeren. Deze importeur van voornamelijk lichtnetproducten opende onlangs een webshop waarin geïnteresseerden spullen kunnen bestellen.

Geef een reactie