web analytics

Super-sale bij Klinkt Beter

NIEUWS – Altijd leuk: forse kortingen op courante apparatuur. Klinkt Beter heeft dit weekend de Firesale… forse kortingen op nieuwe NAD-apparatuur. En ook nog wat andere apparatuur… kortom: gewoon lekker langs gaan!

Op de website van Klinkt Beter staat de lijst. Klik hier voor het overzicht. Het zijn mooie apparaten, dus wees snel! Bijkomend voordeel: het is ook een demo-weekend!

Wel even naar België rijden, maar ja: soms moet je er iets voor over hebben om mooie apparaten in de wacht te slepen tegen scherpe prijzen.

Gerelateerde berichten

Classé komt met nieuwe (voor)versterker.

ISE NIEUWS – Classé komt met een prachtige nieuwe voorversterker: de CP800. Een stereo voorversterker, met sub-uit én een usb-ingang. Waarschijnlijk kan de CP800 ook streamen, maar dat durven we nog niet te bevestigen. We zien in ieder geval een lan-ingang!

Geef een reactie