web analytics

Parrot lanceert Android app voor Zik hoofdtelefoon

NIEUWS – Belofte maakt schuld. Parrot heeft gemeld dat het nog met een Android-app zou komen… eind juli. Dat hebben ze niet gered. Maar wel half augustus. Het is ze (enigszins) vergeven. 

Twee weken na de deadline heeft Parrot zijn app voor android gelanceerd. Het betreft de app die al langer voor iDevices beschikbaar is en die de Zik bediend. Denk aan noise cancelling, equalizers en bluetooth-bediening.

Overigens gaat het nog om een beta-versie. Hoe stabiel deze is, weten we dus niet. Dit is het linkje naar de Play-store. Geïnteresseerd in de review van de Zik? Wij hebben hem getest!

Gerelateerde berichten

TEAC komt met LS-WHO1

De Japanse elektronicaproducent TEAC introduceert met de LS-WHO1 een 2.1-kanaals luidsprekersysteem. Dit compacte systeem is ideaal voor luisterruimtes met weinig plek voor hifi-apparatuur.

Napster Music

Napster is back!

NIEUWS – Jeetje, wat een jeugdsetiment komt er toch naar boven als we denken aan Napster. Die downloaddienst waar je als kind alles vandaan kon plukken. Met name mp3’tjes in ons geval. En dan niet te groot, want inbellen was duur! Napster is nu terug met Music Napster Guide om keihard de concurrentie aan te […]

Geef een reactie