Parrot lanceert Android app voor Zik hoofdtelefoon

NIEUWS – Belofte maakt schuld. Parrot heeft gemeld dat het nog met een Android-app zou komen… eind juli. Dat hebben ze niet gered. Maar wel half augustus. Het is ze (enigszins) vergeven. 

Twee weken na de deadline heeft Parrot zijn app voor android gelanceerd. Het betreft de app die al langer voor iDevices beschikbaar is en die de Zik bediend. Denk aan noise cancelling, equalizers en bluetooth-bediening.

Overigens gaat het nog om een beta-versie. Hoe stabiel deze is, weten we dus niet. Dit is het linkje naar de Play-store. Geïnteresseerd in de review van de Zik? Wij hebben hem getest!

Gerelateerde berichten

Restyle Netflix

Nieuw sausje voor Netflix

Netflix maakt op zijn website bekend dat het bedrijf de apps voor gameconsoles, smart-tv’s, settopboxen en blu-ray-spelers radicaal gaat omgooien. Binnen nu en twee weken zijn de wijzigingen zichtbaar voor leden met geschikte apparatuur. Bij het ontwikkelen van het nieuwe design hebben de makers er rekening mee gehouden dat leden steeds grotere schermen gebruiken. In de interface is […]

Geef een reactie