Ook Ziggo komt met online muziekdienst

Ziggo Muziek streaming

NIEUWS – Na onder meer bekende aanbieders als Spotify, Sony en Music Unlimited, komt nu ook Ziggo met een streaming muziekdienst. Vanaf vanmiddag gaat Ziggo Muziek ‘de lucht in’ om huishoudens van muziek te voorzien. 

Ziggo Muziek streamingDe grote aanbieder van media- en communicatiediensten kon natuurlijk niet achterblijven: vanaf 15:00 uur is ook via Ziggo muziek te streamen. Haar eigen muziekdienst is zowel online als via een app te beluisteren en heeft ook – net als de andere streamingdiensten – meerdere abonnementen. Zo is er één voor thuisgebruik (? 4,95 p/m) en de ander om overal te kunnen streamen (? 9,95 p/m). Bij de laatstgenoemde versie is het ook mogelijk om muziek op te slaan, zodat deze ook zonder internetverbinding geluisterd kan worden.

Verschil met de concurrentie is – volgens Ziggo – dat zij zich vooral richt op de vraag vanuit de Nederlandse markt. Dus ook meer aandacht voor muziek van Nederlandse bodem. Extraatje is dat er ook optredens vanuit Ziggo Dome en Club Ziggo te streamen zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Sonos Alexa

Sonos gaat met Alexa werken

We zijn vandaag bij de persconferentie van Sonos in Boston aanwezig geweest. Tijdens de presentatie hebben we een compleet nieuw product gezien (helaas een NDA) en hebben we gehoord dat Sonos Alexa gaat integreren. Dat betekent dat u Sonos met uw stem kunt gaan bedienen.

Geef een reactie