web analytics

Musical Fidelity met korting

Wie een Musical Fidelity M1CliC op het oog heeft, kan nu actie ondernemen. De importeur – Viertron – heeft namelijk samen met It Harkstee besloten een combinatie met de M1 PWR aan te bieden tegen een scherpe prijs.

De Musical Fidelity M1CliC is een leuk apparaatje. We hebben hem al getest: hier de review. Viertron en It Harkstee willen deze M1CliC aanbieden in combinatie met de M1 PWR: een eindversterker die zowel als mono of als stereo-eindversterker ingezet kan worden.

Normaal gesproken kost dit setje 2798 euro, maar nu – in de aanbieding – 1995 euro. We mogen hier best spreken over een koopje.

Gerelateerde berichten

Bose Wave III systeem

Bose vernieuwt Wave systemen

De inmiddels bekende Wave radio en het Wave music system hebben meer functionaliteiten gekregen van Bose. Daarbij kunt u denken aan zaken als een geïntegreerde DAB, DAB+ en T-DMB signaalontvangers en een vernieuwde AM/FM-tuner.

Ken Ishiwata

Demo Marantz NA 11S1 door Ken Ishiwata

NIEUWS – U gaat genieten tijdens de Nationale AV dagen! Ken Ishiwata ‘himself’ zal namelijk de Marantz NA 11S1 introduceren door een uitgebreide demo te geven. Dat is al reden genoeg om af te reizen naar Veldhoven. 

Geef een reactie