Musical Fidelity met korting

Wie een Musical Fidelity M1CliC op het oog heeft, kan nu actie ondernemen. De importeur – Viertron – heeft namelijk samen met It Harkstee besloten een combinatie met de M1 PWR aan te bieden tegen een scherpe prijs.

De Musical Fidelity M1CliC is een leuk apparaatje. We hebben hem al getest: hier de review. Viertron en It Harkstee willen deze M1CliC aanbieden in combinatie met de M1 PWR: een eindversterker die zowel als mono of als stereo-eindversterker ingezet kan worden.

Normaal gesproken kost dit setje 2798 euro, maar nu – in de aanbieding – 1995 euro. We mogen hier best spreken over een koopje.

Gerelateerde berichten

IFA-primeur: Spotify Connect

Er waren al de nodige geruchten op het internet, maar vandaag wordt het officieel aangekondigd op de IFA in Berlijn: de lancering van Spotify Connect. Dankzij deze nieuwe dienst krijgen gebruikers via hun telefoon, tablet of hifitoestel moeiteloos toegang tot miljoenen liedjes. Een compleet nieuwe manier om thuis van muziek te genieten: eenvoudig, naadloos en […]

Geef een reactie