Marantz komt met iPod dock: de Consolette

NIEUWS – We hadden hem nog niet gespot: collega-journalisten die in Munchen waren wel. Marantz heeft ook een iPod dock: de Consolette. Een leuk, elegant dockje die verrassend goed binnen de lijn van streaming-apparaten past!

Even een inkoppertje: Marantz is niet de enige fabrikant die een dock heeft in de hifi-markt. Maar wat moet je nu doen om anders te zijn dan anders? Nou, allereest design. En natuurlijk kwaliteit en features. Marantz heeft het geprobeerd alle drie te doen. Het ontwerp is anders, er zitten behoorlijk wat extraatjes in en hij klinkt – volgens Marantz – geweldig. De prijs is ook ‘geweldig’: 999 euro. Dat is behoorlijk pittig! Wat krijgt u daarvoor?

  • dlna streaming
  • Airplay
  • BMR-drivers
  • usb-ingang
  • cinch-ingang
  • WPS-verbinding

Dat is heel wat! Een stuk flexibeler dan mening ander dock. We zien echter geen bluetooth, maar of dat nu zo erg is…

 

 

Gerelateerde berichten

Netflix Ultra HD

Netflix rolt Ultra HD-streams uit

Het is al een tijdje bekend dat Netflix experimenten uitvoert op het gebied van Ultra HD (4K). In het Verenigd Koninkrijk worden er sinds kort streams in deze kwaliteit aangeboden van de serie House of Cards (seizoen 2). Hierdoor lijkt de kans groot dat de Nederlandse versie van Netflix op korte termijn ook de allerhoogste […]

Linn logo

Linn levert Aktiv cards bij Majik- en Akurate-eindversterkers

De Schotse hifi-fabrikant Linn levert voortaan kosteloos Aktiv cards mee bij eindversterkers uit de Majik- of Akurate-serie. In plaats van de passieve crossover binnen de luidspreker configureert u middels deze kaart een actieve crossover binnen de behuizing. Dit resulteert volgens de fabrikant in een betere geluidskwaliteit.

Geef een reactie