Mansberg-show bij Studio Alkmaar

NIEUWS – Wederom een leuk stukje ‘engeneering’ uit Nederland: Mansberg. We hebben al eerder een bezoekje gebracht aan dit luidsprekermerk. Een leuke demo! Nu is er de kans om op 2 september deze bijzonder vormgegeven luidspreker te beluisteren in een goede omgeving: Studio Alkmaar.

Hierbij het bericht van Mansberg:

Op zondag 2 september nodigt Studio Alkmaar u uit voor een hapje en een drankje vanaf  3 uur, om onder andere de in Nederland vervaardigde Mansberg Sinus te horen en te zien! De middag wordt ?opgeluisterd? door een strijkje op de hopelijk zonnige binnenplaats.

Mocht Alkmaar te ver weg zijn, of bent u deze dag verhinderd; de Sinus kan voorlopig ook beluisterd en bewonderd worden bij Multifoon te Rotterdam.

Gerelateerde berichten

Free Record Shop

Free Record Shop wordt in-store winkel Boekenvoordeel

Bijna iedere Boekenvoordeel-winkel krijgt een shop-in-shop van Free Record Shop. In een aparte afdeling worden prijsvriendelijke dvd’s en blu-rays aangeboden. Daarnaast liggen ook nieuwe mediatitels in de winkelschappen. Het concern maakte het nieuws vandaag op zijn website bekend.

Monitor Audio Shadow Serie

NIEUWS – Monitor Audio heeft een nieuwe lijn voor de thuisbioscoop: de Shadow Serie. Redelijk betaalbaar, strak design en – volgens Monitor Audio – uitermate goed geluid. Dit dankzij een nieuwe technologie die een platte luidspreker toch vol kan laten klinken. 

Geef een reactie