web analytics

Mansberg-show bij Studio Alkmaar

NIEUWS – Wederom een leuk stukje ‘engeneering’ uit Nederland: Mansberg. We hebben al eerder een bezoekje gebracht aan dit luidsprekermerk. Een leuke demo! Nu is er de kans om op 2 september deze bijzonder vormgegeven luidspreker te beluisteren in een goede omgeving: Studio Alkmaar.

Hierbij het bericht van Mansberg:

Op zondag 2 september nodigt Studio Alkmaar u uit voor een hapje en een drankje vanaf  3 uur, om onder andere de in Nederland vervaardigde Mansberg Sinus te horen en te zien! De middag wordt ?opgeluisterd? door een strijkje op de hopelijk zonnige binnenplaats.

Mocht Alkmaar te ver weg zijn, of bent u deze dag verhinderd; de Sinus kan voorlopig ook beluisterd en bewonderd worden bij Multifoon te Rotterdam.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie