Logitech lanceert nieuwe UE-producten

Logitech UE-serie

NIEUWS – De naam hebben ze in ieder geval mee: Ultimate Ears. Dat klinkt toch geweldig? Op de IFA heeft Logitech – toch meer bekend van de computer accessoires – de nieuwe lijn bekend gemaakt. En het ziet er goed uit.

Logitech UE-serieDe nieuwe Ultieme Oren zijn gericht op de mobiele gebruiker: noise cancelling, bluetooth, dure kabeltjes, ga maar door. De nieuwe modellen moeten volgens Logitech uitstekend klinken… kan ook niet anders met zo’n naam.

Er zijn vier modellen: de UE 900 van 399,99. Deze heeft vier speakers een 3-weg crossover, dure, afneembare bekabeling, noise cancelling en een uitstekende pasvorm.

De UE9000 staat daar net onder. De prijs is 349 euro. De UE9000 heeft bluetooth, maar kan ook via de kabel zijn werk doen. Leuk is dat de bediening ook op de koptelefoon kan. Er zit ook een microfoontje in, voor geval je zou willen telefoneren.

De UE6000 is met 199 euro een stuk goedkoper. De hoofdtelefoon is lekker compact opvouwbaar voor wie dat praktisch zou vinden. De pasvorm is uitstekend – volgens Logitech – en de kussens ademend, zodat lang luisteren geen probleem vormt.

Tenslotte de UE4000. Deze hoofdtelefoon van 99 euro is niet langer over-ear, maar on-ear. Dat maakt de hoofdtelefoon een stuk compacter en dus ideaal voor de mobiele gebruiker die actiever bezig is.

Gerelateerde berichten

Lenny Kravitz - Strut

Review: Strut ? Lenny Kravitz (2014)

Sommige artiesten heb ik wat mee. Vooral talentvolle artiesten. En dan hebben we ook nog Lenny Kravitz. Containerbegrip ?talentvol? doet hem te kort. Waar moet ik beginnen. Muzikaal wonderkind? Niet meer van toepassing, want hij behoort inmiddels tot de oudgedienden. Nee, hoe lang ik er ook over nadenk, ik kan Lenny niet binnen een kader […]

Octave 10 jaar garantie Music2

Music2 levert 10 jaar garantie op Octave

NIEUWS – Goed nieuws voor wie graag op zeker speelt: Music2 – importeur van Octave – levert vanaf nu 10 jaar garantie op de versterkers. Ze zijn zo betrouwbaar dat ze dit met gemak aandurven. Uiteraard moet u hem dan wel bij een officiële dealer aangeschaft hebben. 

Geef een reactie