Jubileum JK acoustics (Ketelaar)

NIEUWS – Het is zo ver. JK Acoustics / Johan Ketelaar viert zijn 35 jarig jubileum. Jazeker: 35 jaar lang maakt JK Acoustics al hifi. En om dat te vieren komen er wat jubileum-producten. Waaronder een cd-speler en loopwerk. Ook zijn er wat kortingen te pakken. 

JK Acoustics (en Ketelaar Hifi) brengen een dac-upgrade voor de JK Ultimate DAC. Er komt een vervanging van de Burr Brown DF1704. De vervanger krijgt een enorme rekenkracht en 70 bits nauwkeurigheid (wat dat ook mag zeggen… klinkt het ook echt beter?).

Behalve de upgrade, komen er twee nieuwe producten: een reference cd-loopwerk, een converter en een voorversterker. We zijn benieuwd!

Jubileum aanbieding
JK acoustics luidsprekers taxfree tot 30 september!
(Voor de Ultimate luidsprekers is er een speciale actie)

Iedere bezoeker maakt kans op een gratis set JK Style luidsprekers. Wil je dit met hen vieren, dan ben je van harte welkom op:
– Vrijdag 14 september van 10.00 tot 19.00 uur.
– Zaterdag 15 september van 10.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerde berichten

Zaterdag 19 april Record Store Day

Onafhankelijke platenzaken hebben het door de groeiende streaming- en downloadmarkt erg lastig. Omdat veel muziekliefhebbers van mening zijn dat de sfeervolle cd/vinyl-winkels niet mogen verdwijnen, is er Record Store Day bedacht. Op deze dag wordt de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak gevierd met mooie optredens en exclusieve releases. Op zaterdag 19 april is […]

Geef een reactie