John van Gent toont nieuwe line-up op X-fi

NIEUWS – John van Gent is een bekende, Nederlandse kabelfabrikant. Tenminste, voor de ingewijden die wat geld op de bank hebben. De exotische interlinks en luidsprekerkabels zijn gemaakt van de mooiste materialen. Denk aan zilver, goud, verzilverd koper, etc. Op X-fi zal Van Gent zijn nieuwe producten tonen. 

Wat is er dan nieuw? De Eclipse-serie. Een iets voordeligere serie die ongeveer de kwaliteit van de Magic-serie haalt, maar dan voor minder geld. Wat precies de verschillen zijn, durven we niet te zeggen. De prijs? Denk aan 275 euro voor een interlink van 1 meter. De Eclipse-serie zal bestaan uit interlinks, luidsprekerkabels en lichtnetproducten.

 

 

Gerelateerde berichten

Qk1 AC Enhancer

Nordost-demo rondom kabels en stroomvoorzieningen

Zet aanstaande vrijdag 22 januari nog even snel in de agenda, want dat is het moment dat u bij Hifi Solutions terecht kunt voor een uitgebreide Nordost-demo (avond) over kabels, stekkerblokken en stroomvoorzieningen. De presentatie is in handen van Nordost productontwikkelaar Bjorn Bengston.

Sony BDP-S1100

Nieuwe blu-ray spelers van sony

NIEUWS – We vragen ons een beetje af wie er nog behoefte heeft aan een blu-ray speler. Immers: met streaming gaat het allemaal gemakkelijker dan met een optisch schijfje. Sony heeft gelukkig ook aan de toekomst gedacht: de nieuwe blu-ray spelers kunnen ook het netwerk op. 

Geef een reactie