Gratis Cambridge Audio S20 luidsprekers

NIEUWS – Nee, niet helemaal gratis… maar wel cadeau bij aanschaf van een Sonata AR30 en Sonata CD30. Toch een leuke deal, nietwaar? Toch een luidspreker van 120 euro per stuk!

Cambridge Audio kortingCambridge strooit even met luidsprekers. Bij aanschaf van een Sonata AR30 en CD30 (black) krijgt u een setje S20 luidsprekers cadeau. Gewoon lekker om de set af te maken. Dat scheelt toch weer 240 euro op het gehele systeem. Mooi meegepikt. De CD30 kost 299 euro en de AR30 399 euro. Dus op de set van normaal gesproken 940 euro krijt u 240 euro korting. Wie een leuk setje zoekt voor de werkkamer, woonkeuken, slaapkamer of gewoon woonkamer, kan hiermee geen buil vallen!

Gerelateerde berichten

Bowers Wilkins Lounge Antwerpen

Opening nieuwe B&W Lounge

NIEUWS – Bowers & Wilkins Benelux heeft een nieuw kantoor – of beter: lounge – geopend in Antwerpen. En daarbij zijn ze behoorlijk grondig te werk gegaan. Niet alleen zijn er prachtige ruimtes gemaakt, ze hebben ook andere merken meegenomen die B&W aanvullen. Zo ontstaat er – volgens B&W – een unieke synergie.

Geef een reactie