web analytics

Giinii AudioBulb

NIEUWS – Geluid uit een lamp… wow. En nog draadloos ook! Dat klinkt fabelachtig, nietwaar? Giinii (Genie) heeft het gemaakt: de AudioBulb. Of Audiolamp dus… Twee keer 10 watt muziek en een 4 watt led-lampje. Geinig hoor!

Het geeft een heel andere dimensie van ceiling-luidsprekers. Of het een gelijkwaardige kwaliteit muziek levert, betwijfelen we, maar installatie is zo gepiept: kwestie van een lampje verwisselen! Letterlijk, want er zit gewoon een schroeffitting aan. De AudioBulb heeft verder een wifi-radio (33 meter bereik), een 10 watt versterker, speakertje en een led-lampje. Echt een geweldig idee! Wij zijn in ieder geval fan.

De twee bulbs maken contact met een docking station (uiteraard iPod / iPhone). Deze zendt dus de muziek naar de twee bulbs. De prijs van de hele kit? 300 dollar. Geen geld dus.

Gerelateerde berichten

Bowers Wilkins A5 en A7 AirPlay speaker

Video Bowers & Wilkins A5 en A7

VIDEO – We zijn al eerder op pad geweest om kennis te maken met de B&W A5 en A7. Nu hebben we ze in de luisterruimte om er nader kennis mee te maken. Voordat we uitgebreid gaan luisteren, maken we eerst even een video om u te laten zien wat dit voor apparaten zijn en […]

Nieuw: AQ SmartSpeaker

NIEUWS – Er is weer een nieuweling op de Nederlandse markt: AQ Audio. Die brengen de SmartSpeaker. Een wifi-speaker die zowel met Apple werkt (AirPlay), Windows Phone (7) én Android via de speciale app. 

Geef een reactie