Giinii AudioBulb

NIEUWS – Geluid uit een lamp… wow. En nog draadloos ook! Dat klinkt fabelachtig, nietwaar? Giinii (Genie) heeft het gemaakt: de AudioBulb. Of Audiolamp dus… Twee keer 10 watt muziek en een 4 watt led-lampje. Geinig hoor!

Het geeft een heel andere dimensie van ceiling-luidsprekers. Of het een gelijkwaardige kwaliteit muziek levert, betwijfelen we, maar installatie is zo gepiept: kwestie van een lampje verwisselen! Letterlijk, want er zit gewoon een schroeffitting aan. De AudioBulb heeft verder een wifi-radio (33 meter bereik), een 10 watt versterker, speakertje en een led-lampje. Echt een geweldig idee! Wij zijn in ieder geval fan.

De twee bulbs maken contact met een docking station (uiteraard iPod / iPhone). Deze zendt dus de muziek naar de twee bulbs. De prijs van de hele kit? 300 dollar. Geen geld dus.

Gerelateerde berichten

UPC brengt Horizon Extra Mediabox uit

UPC-klanten die digitale televisie in een slaapkamer willen ontvangen, kunnen de nieuwe Horizon Extra Mediabox overwegen. Via wifi, utp of coax maakt dit kastje verbinding met de reguliere Horizon Mediabox, waarna het mogelijk is om (live) tv-programma’s te streamen.

Geef een reactie