Dun, dunner, dunst: TrueAudio Thin-serie

NIEUWS – Het kan altijd dunner, moet BMB gedacht hebben. De nieuwe Thin luidsprekers zijn dunner dan een gemiddeld colablikje hoog is. Ideaal voor wie niet veel ruimte heeft in het plafond of in de muur. 

De inbouwdiepte van de TrueAudio Thin is net 6cm. Dat is inclusief de ombouw… echt heel dun dus. De grille is frameloos en kan in elke kleur geschilderd worden. BMB heeft deze thin-serie speciaal voor de Europese markt ontwikkeld. Een markt waarbij eisen steeds strenger zijn. Wie een interieur ontwikkeld heeft geen zin om om een installatie heen te ontwerpen. Inbouwruimte is lang niet altijd groot. Vandaar dat dit een prettige oplossing kan zijn.

Over de kwaliteit durven we niets te zeggen. De specificaties vindt u hieronder:

 

peaker Type:2 way in-ceiling
Woofer:5″ Injected Polypropylene
Tweeter:1″ silk soft dome
Power:5 – 75 watts
Impedance:8 ohms
Frequency Response:65 – 20k Hz
Sensitivity:90 dB
Grill Material:Framless Steel
Finish Dimensions:6.75″ (171 mm) W 2.375″ (60 mm) D
Cutout Dimensions:5.5″ (140 mm)

Gerelateerde berichten

Monitor Audio Shadow Serie

NIEUWS – Monitor Audio heeft een nieuwe lijn voor de thuisbioscoop: de Shadow Serie. Redelijk betaalbaar, strak design en – volgens Monitor Audio – uitermate goed geluid. Dit dankzij een nieuwe technologie die een platte luidspreker toch vol kan laten klinken. 

Linn Klimax Exakt

Introductie Linn Klimax Exakt

VIDEO – Laat in de avond rijden we terug: wat hebben we zojuist gezien? Linn Klimax Exakt: een visie van een gek? Een product voor de niche? Of simpelweg de toekomst van hifi? Feit is: het is streaming met zo min mogelijk componenten. Gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog: kunt u het ook […]

Geef een reactie