Dit weekend – Five Senses Show AudioXperience

AudioXperience - 5 senses

NIEUWS – Vergeet dit weekend niet even af te rezen naar Heeze. Daar vindt namelijk de Five Senses Jubileumshow plaats van AudioXperience. Een show met talloze prachtige merken. Kortom: een must see voor de liefhebbers!

AudioXperience - 5 sensesVijf zintuigen: gevoel, zicht, gehoor, smaak en ruiken. Het moet allemaal gebeuren op de jubileumshow van AudioXperience. Wat natuurlijk wel primair gericht is op muziek: gehoor. Maar ook emotie. Tenmiste: dat is het doel. En het moet ze ook wel lukken met prachtige apparatuur van:

  • Latham: Naim, Dynavector, Neat,…
  • Linn: Alle Linn producten
  • Moremusic: Audio Physic, Primare, Moon,…
  • Symphony: Nagra, Magico, Bergmann, VPI,…
  • Audiac: Ayre, Wilson Audio, Transparent,…
  • Joenit: Totem Acoustic, Rega, Bchocolate
  • BSA Audio: Piega, Neukomm,…
  • Audioquest

Wat een line-up. Nu nog goed bronmateriaal en het is een dag om nooit te vergeten!

 

Gerelateerde berichten

Kef blade

Trio’tje KEF bij Overgaauw

NIEUWS – Leuk nieuws voor de fans van het Britse Kef. Op 15, 16 en 17 november staat een trio’tje te spelen bij Overgaauw in Leiden. Het komt – volgens Kef – niet veel voor dat er de mogelijkheid bestaat om deze drie modellen onder één dak te vinden, laat staan dat ze alle drie […]

Russell K

Nieuw speakermerk: Russell K

Distributeur Hear Everything Audio Import is in zee gegaan met het gloednieuwe speakermerk Russell K. De geestelijk vader van dit bedrijf is Russel Kauffman. Geen onbekende in de hifi-wereld, want de Brit werkte voorheen als technicus onder meer voor bekende merken als Wharfedale, Monitor Audio, Bowers & Wilkins en Morel.

Geef een reactie