YN Audio importeur Vienna Acoustics

in


NIEUWS – Geïnteresseerd in Vienna Acoustics luidsprekers? Dat komt mooi uit, want YN Audio is nu importeur van het Oostenrijkse luidsprekermerk. Een merk dat – heel cliché – geboren is uit passie voor muziek. 

Vienna Acoustics ontwerpt zijn luidsprekers geheel zelf. Ook de drivers. Deze drivers worden wel door Eton en Seas gemaakt. De behuizingen zijn door een stel Italianen in elkaar gezet. Controle en montage gebeurt in Wenen.

Duur zijn de luidsprekers niet. Zo is de meest populaire serie de Concert Grand, beginnende met de Haydn monitor luidspreker. Deze kost 1.400 euro per paar. Niet veel geld, toch? Dan is er ook nog de Beethoven Concert Grand, die vanaf 4.700 euro per paar te verkrijgen is.

Er is natuurlijk wat groters te verkrijgen. Denk aan The Music. De naam zegt het al: een uiterst muzikale luidspreker (volgens Vienna Acoustics dan). De prijs: 25.000 dollar per paar.

Rond de herfst zal Vienna Acoustics in de Concert Grand series nog komen met de Beethoven Imperial Grand, deze is op basis van een vergelijkbaar concept als The Music. In september, oktober, november en december zal YN audio in samenwerking met hun dealers een aantal demoweekenden organiseren.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: