web analytics

Xingo – hifi.nl – overgenomen door Zhomer Media Business

NIEUWS – Niet echt hifi-nieuws, maar wel zeker het vermelden waard. Xingo – de uitgeverij achter hifi.nl – is overgenomen door Zhomer Media Business. Zhomer is een Nederlands bedrijf dat internationaal opereert. Dat kan natuurlijk gunstig zijn voor Xingo dat nu alleen in Nederland opereert. 

Hifi.nl is een zeer bekende in de hifi-wereld. De website levert al jaren nieuws, reviews en achtergronden voor hifi-liefhebbers. Het heeft ook samenwerkingen gehad met papieren media, zoals HVT en nu Music Emotion. Nu het onder Zhomer Media Business valt, zal het ook artikelen van Elektuur leveren. Goed nieuws voor de zelfbouwers onder ons.

Nu is Hifi.nl gevestigd in Tilburg. Zhomer Media Business zit in Kasteel Limbricht, bij Sittard, Limburg. Hifi.nl meldt dat het ook daar zal huisvesten, maar dat het de vestiging in Tilburg aanhoudt.

We wensen Hifi.nl een goede samenwerking en veel voorspoed toe!

Gerelateerde berichten

Lily Collins

Armin van Buuren ?gevaarlijkste Nederlander op internet?

Carice van Houten is van haar troon gestoten in de zoektocht van McAfee naar de gevaarlijkste beroemdheid op het Nederlandse stukje internet. In het jaarlijkse lijstje ? dit jaar voor de zevende keer samengesteld ? moet ze DJ Armin van Buuren voor zich dulden. Internationaal is actrice Lily Collins de ?most dangerous cyber celebrity of […]

Review Carice van Houten – See You on the Ice

Daar zit ze dan bij De Wereld Draait Door: Carice van Houten. Met een nieuwe cd nog wel. Weer een actrice die het in de popwereld probeert te maken. Met een heel blik van zwaargewichten om mee te helpen. Als je het doet, moet je het goed doen, moet ze gedacht hebben. 

Geef een reactie