Xingo – hifi.nl – overgenomen door Zhomer Media Business

NIEUWS – Niet echt hifi-nieuws, maar wel zeker het vermelden waard. Xingo – de uitgeverij achter hifi.nl – is overgenomen door Zhomer Media Business. Zhomer is een Nederlands bedrijf dat internationaal opereert. Dat kan natuurlijk gunstig zijn voor Xingo dat nu alleen in Nederland opereert. 

Hifi.nl is een zeer bekende in de hifi-wereld. De website levert al jaren nieuws, reviews en achtergronden voor hifi-liefhebbers. Het heeft ook samenwerkingen gehad met papieren media, zoals HVT en nu Music Emotion. Nu het onder Zhomer Media Business valt, zal het ook artikelen van Elektuur leveren. Goed nieuws voor de zelfbouwers onder ons.

Nu is Hifi.nl gevestigd in Tilburg. Zhomer Media Business zit in Kasteel Limbricht, bij Sittard, Limburg. Hifi.nl meldt dat het ook daar zal huisvesten, maar dat het de vestiging in Tilburg aanhoudt.

We wensen Hifi.nl een goede samenwerking en veel voorspoed toe!

Gerelateerde berichten

Orbitsound SB60

Orbitsound-audiosystemen verkrijgbaar

De audiosystemen van het Britse Orbitsound, de ‘M’-serie met Bluetooth en de SB60 Soundbase, zijn verkrijgbaar in Nederland. De speciaal ontwikkelde airSOUNDTM-technologie, die ten grondslag ligt aan de SB60 Soundbase en de ‘M’-serie, moet bij zowel lage als hoge volumes voor een gedetailleerd geluid zorgen, waar u zich als luisteraar ook bevindt ten opzichte van […]

Geef een reactie