web analytics

X-Fi show 2012 line-up

NIEUWS – Er komt weer een X-Fi show dit jaar. Gelukkig maar! We waren erg te spreken over de afgelopen twee jaar. Topshows met veel goede merken en veel goede muziek. Dit jaar is het in Veldhoven. Het Koningshof om precies te zijn. Jazeker: de plek waar altijd de VAD-show gehouden werd. 

Eigenlijk is het een must om naar de X-Fi te gaan. Het is een bijzonder gezellig evenement, opgezet door liefhebbers: importeur X-Fi. Wij hebben de afgelopen twee shows uiteraard ook gelopen. Van 2011 hebben we een verslagje gemaak:

Er zijn al wat merken bekend die op de show aanwezig zullen zijn. Check de website van X-Fi voor een lijstje!

Hieronder treft u het bericht van X-Fi:

29 en 30 september X-fi High End Audioshow 2012

Op 29 en 30 september organiseren wij voor de derde keer de X-fi Audioshow en het belooft opnieuw een fantastisch evenement te worden. Na twee succesvolle edities in Utrecht, hebben wij besloten de show dit jaar te organiseren in… de Koningshof in Veldhoven!

Deze derde editie wordt groter dan ooit, met nog meer deelnemers, vele nieuwe producten en primeurs, live muziek, en nog veel meer. De X-fi show is geen statische tentoonstelling, maar een gezellig en levendig evenement in een sfeervolle omgeving waar de ultieme muziekbeleving voorop staat. Zet het alvast in uw agenda; 29 en 30 september, de X-fi Audioshow 2012!

Nieuwsgierig? Bekijk alvast ons blog voor het laatste nieuws op http://x-fi-audioshow.nl/

Show-gegevens

Datum :          zaterdag 29 en zondag 30 september

Tijd :               10.00 ? 18.00 uur

Entree :          ?6 per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen

Plaats :           NH Conference Centre Koningshof

Adres:             Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Gerelateerde berichten

IFPI-rapport: Digitale muziek populairder dan cd’s

De overkoepelende branche-organisatie IFPI heeft een rapport vrijgegeven met interessante informatie over de huidige consumptie van muziek. Hieruit blijkt namelijk dat er in 2014 voor het eerst meer omzet werd gegenereerd met downloads en streamingdiensten dan met fysieke opslagdragers als cd’s en vinyl.

Bang & Olufsen introduceert de Playmaker

NIEUWS – B&O heeft een nieuw streamingproduct: de Playmaker. Klinkt als een soort topless model, maar dat is het natuurlijk niet. De Playmaker is een streamingapparaatje dat direct naar de BeoLab-luidsprekers streamt. En uiteraard is hij te bedienen met de tablet en smartphone. Handig!

Geef een reactie