Win een Logitech Harmony One+

Logitech Harmony one plus

Alpha Audio vindt het weer eens tijd voor een mooie prijsvraag. Deze keer mogen we een Logitech Harmony One+ weggeven. Bedankt ZeelandICT! De Harmony-serie van Logitech maakt het mogelijk álle – maar dan ook echt alle – afstandsbedieningen in het huis te vervangen voor één model. Namelijk de Harmony. Geïnteresseerd? 

Logitech Harmony one plusHebt u ook een zootje afstandsbedieningen op de salontafel – of hoek van de bank, achter het kussen, op de eettafel – liggen? Wilt u ook graag één werkende in huis hebben waarmee alle apparaten (met ir) te bedienen zijn? De Harmony One+ kan dit. En wij mogen er één weggeven van ZeelandICT.

Wat moet u doen? Simpel:

  • Volg ons op twitter en tweet eventjes over deze actie (met @nlalphaaudio in de tweet) ;-).
  • Schrijf in voor de nieuwsbrief

Dat is het! Dus geen spam of onnodig gegevens achter laten…

Volgt u ons al? Perfect! Tweet dan alleen even over deze actie (met @nlalphaaudio in de tweet) en stuur even een mailtje dat je mee wilt doen met deze prijsvraag!

Deze actie loopt tot zondag 8 juli 20:00! 

De winnaar van de prijsvraag is: @bartandeweg. Proficiat!

https://www.alpha-audio.nl/2012/07/win-een-logitech-harmony-one/

Gerelateerde berichten

iSonos

PERSBERICHT – Sonos brengt een docking station voor de iPhone en iPod op de markt. Met deze dock is het mogelijk in het hele huis – het ligt er natuurlijk aan hoeveel Sonos-producten u hebt – genieten van de muziek op de iPhone of iPod die in de dock staat. U kunt net zoge makkelijk […]

Teufel geeft T-serie een update

NIEUWS – Na de Ultima-serie, komt Teufel ook met een update van de T-serie, waarbij Teufel het niet heeft gelaten bij een ander frontje of een likje verf. Er zijn ook filteraanpassingen en een nieuwe tweeter gekomen. En dat moet voor opmerkelijke verschillen in kwaliteit zorgen.

Geef een reactie