web analytics

Video Teufel RearStation 4

VIDEO – We bekijken de RearStation 4 van Teufel. Een betaalbare manier om op elegante wijze bijvoorbeeld de achterluidsprekers van een surroundset aan te sluiten. In de kit zit een zender, een versterker en een afstandsbediening om het volume op de versterker te regelen. De prijs? 299 euro. 

Bekijk hier onze video:

Specificaties:

Vermogen: 80 watt maximaal
Bereik: 20 meter
Zendfrequentie: 2,4 GHz

Ingangen: 1 (cinch, op de zender)
Uitgangen: 1 (stereo, op de versterker)

Prijs: 299 euro

Gerelateerde berichten

Chord Chordette Qute HD

Video Chord Chordette Qute HD

VIDEO – We hebben van Dynaudio de Chord Qute HD gekregen ter test. Een klein, kek dacje. Maar vergis u niet: het is een bloedserieus apparaat. Intern een Xilinx Spartan 3 fpga waar Chord zijn eigen firmware op zet. Met alle (prettige) gevolgen van dien! 

Geef een reactie