Video Parrot Zik hoofdtelefoon

Parrot Zik alpha audio

VIDEO – Parrot is hard aan de weg aan het timmeren in het lifestylesegment voor audio- en muziekliefhebbers. We hebben eerder al de Zikmu getest. Een iPhone / iPod docking station. Nu hebben we de Zik. Een superstrak vormgegeven hoofdtelefoon cq headset. We pakken hem alvast uit en bespreken de belangrijkste features. 

Bekijk hieronder de video van de Parrot Zik

Specificaties:

Parrot Zik
Prijs: ?349
Importeur: Dimex 

Drivers: neodymium, grootte niet bekend
Weerstand: 32 Ohm
Bluetooth: 2.1
Kabel: ja, meegeleverd
Lengte kabel: 1,3 meter
Microfoon: Ja
Noise cancellation: ja, op accu (800 mAh).
Accuduur: 18 uur
Opladen via usb: Ja

Geschikt voor:

  • Apple iDevices (inclusief app)
  • Android (ook app)
  • Alle mp3-spelers (geen app)

Bekijk hier meer specificaties: website van Parrot

Gerelateerde berichten

Maak kans op een optische interlink!

Hebt u een digitaal apparaat met optische uitgang en wilt u deze degelijk koppelen aan een d/a-converter of av-receiver? Dan is een fatsoenlijke optische interlink wel zo prettig. Alpha Audio heeft een kabel van  RU Connected getest en was zo onder de indruk van de prijs- / prestatieverhouding dat we er nu drie gaan weggeven!

Geef een reactie