web analytics

Video Parrot Zik hoofdtelefoon

Parrot Zik alpha audio

VIDEO – Parrot is hard aan de weg aan het timmeren in het lifestylesegment voor audio- en muziekliefhebbers. We hebben eerder al de Zikmu getest. Een iPhone / iPod docking station. Nu hebben we de Zik. Een superstrak vormgegeven hoofdtelefoon cq headset. We pakken hem alvast uit en bespreken de belangrijkste features. 

Bekijk hieronder de video van de Parrot Zik

Specificaties:

Parrot Zik
Prijs: ?349
Importeur: Dimex 

Drivers: neodymium, grootte niet bekend
Weerstand: 32 Ohm
Bluetooth: 2.1
Kabel: ja, meegeleverd
Lengte kabel: 1,3 meter
Microfoon: Ja
Noise cancellation: ja, op accu (800 mAh).
Accuduur: 18 uur
Opladen via usb: Ja

Geschikt voor:

  • Apple iDevices (inclusief app)
  • Android (ook app)
  • Alle mp3-spelers (geen app)

Bekijk hier meer specificaties: website van Parrot

Gerelateerde berichten

Synology DS214 Play

Video Synology DS214 Play

VIDEO – Synology is één van de grootste, zo niet dé grootste NAS-fabrikant ter wereld. Toch weten ze nieuwe modellen te introduceren zonder dat we het weten. Gelukkig hebben we alsnog zeer vlot de 214 Play in handen weten te krijgen. Een interessante dual bay NAS met speciale transcoderingskrachten voor video. Wij lopen de features […]

Geef een reactie