Synology vernieuwt Android-apps

NIEUWS – Synology heeft het nieuws zeker niet aan de grote klok gehangen, maar dat is geheel onterecht. De Nas-fabrikant heeft kortgeleden – wij hebben hem vandaag gezien – zijn smartphone- en tablet-apps voor de nassen geüpdatet. Het gaat om alle applicaties, dus: DS Photo, DS Finder, DS Cam en DS Audio. Met name DS Audio is een zeer grote verandering. Vandaar dat we die er even uitpikken en op video hebben vastgelegd. Immers: zien is altijd handiger dan beschrijven, nietwaar?

We hebben nog niet alles tot de bodem uitgezocht, daar hebben we nog niet de tijd voor gehad, maar wat opvalt is dat allereerst de interface totaal is omgegooid. Het is nu een erg handige split-screen, waarbij artiest, album, map, genre, lijsten of radio links blijven staan en de inhoud rechts in een groot scherm komt.

Tweede punt is dat alle dlna-compatible spelers nu aangestuurd kunnen worden. Inclusief xbmc en Sonos (uiteraard). Prettig is dat nu ook de volume-controle op Sonos werkt.

Tenslotte voelt de app sneller aan. Opdrachten gaan wat vlotter en ook op het volume reageren apparaten wat sneller.

Hieronder vindt u een video van de vernieuwde Synology DS Audio app:

Gerelateerde berichten

Linn Klimax Exakt

Introductie Linn Klimax Exakt

VIDEO – Laat in de avond rijden we terug: wat hebben we zojuist gezien? Linn Klimax Exakt: een visie van een gek? Een product voor de niche? Of simpelweg de toekomst van hifi? Feit is: het is streaming met zo min mogelijk componenten. Gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog: kunt u het ook […]

De Arcam irDAC II

irDAC II van Arcam breed inzetbaar

De Arcam irDAC II is de waardige opvolger van de irDAC I. Het hart van de nieuwe DAC gevormd door de ESS ES9016 Sabre DAC Mede daardoor kunnen we we hier wellicht beter niet spreken van een upgrade, maar lijkt het stempel nieuw apparaat beter op z’n plek.   Ook nieuw zijn in de irDAC […]

Geef een reactie