web analytics

Geneva Model S ook in zilver zijdeglans

Geneva Model S

NIEUWS – Het is eigenlijk geen nieuws, maar we melden het toch even tussen neus en lippen door: de Geneva Model S is nu ook in zilver zijdeglans. Toch leuk om te weten als u niet zo van rood of zwart hield. Waar is eigenlijk het wit gebleven?

Geneva Model S Hieronder het persbericht van Audiac:
Het is niet alles goud wat er blinkt maar ons zilver blinkt wel uit in muziekbeleving en vormgeving. Daarom gaat de Geneva Model S sinds kort niet alleen gehuld in sexy rood, afkledend zwart of strak wit maar ook in een fraaie, zijdeglans zilvertint. Natuurlijk bedien je Geneva?s één na kleinste nog altijd met de discrete, vanonder de lak rood oplichtende touch bediening en met het bijgeleverde voetje geef je de zilveren S een nog stoerdere uitstraling.

De Geneva Model S kost 299 euro.

Gerelateerde berichten

Tune Inn

Virtuele tour en demoweek voor Tune Inn

Op de website van Tune Inn nemen geïnteresseerden een kijkje in de winkel. Potentiële klanten die een eindje verderop wonen, verkennen op die manier alvast de hifizaak. Daarnaast is er nog meer nieuws, want de Alkmaarse winkel houdt van 19 t/m 23 november een demoweek over streaming audio.

Geef een reactie