web analytics

EestWestAudio heeft AudioQuest Dragonfly op voorraad

Audioquest_Dragonfly-DAC
NIEUWS – Voor wie graag wil starten met usb-audio, is de AudioQuest Dragonfly een leuk apparaatje. Een vrij serieus dacje volgens EastWestAudio. Ze hebben er nu een paar op voorraad. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Audioquest_Dragonfly-DACHierbij het bericht van EastWestAudio:
We hebben de Audioquest Dragonfly USB DAC binnen. Dit gaat een hit worden, echt een serieus dacje voor thuis en on the road

We have the brandnew Audioquest Dragonfly USB DAC on demo now. This little device is going to be a real hit! A real serious mini DAC for home use and on the road.

What the press says:

The logical next step for a cable manufacturer is to make a USB DAC?..er, no it isn?t. Clearly logic did not play a part here, AudioQuest known for their high-end audio cables, has released their first USB DAC.

We may never understand the decision, never the less they have released an interesting product to the market. This small thumb drive sized USB DAC called the Dragonfly provides asynchronous transfer of digital audio at data rates up to 24bit/96kHz.

The single 3.5mm output can drive Headphones directly, or provide a fixed output to feed a pre-Amplifier or powered Speakers. Alternatively it has a variable output option to drive power amps directly as well. 249 euro

Reserveer nu, beperkt leverbaar.

www.eastwestaudioshop.nlwww.usbdac.nl

Graafseweg 578
6603 CL
Wijchen
0653711938 – [email protected]

Gerelateerde berichten

Netflix Ultra HD

Netflix rolt Ultra HD-streams uit

Het is al een tijdje bekend dat Netflix experimenten uitvoert op het gebied van Ultra HD (4K). In het Verenigd Koninkrijk worden er sinds kort streams in deze kwaliteit aangeboden van de serie House of Cards (seizoen 2). Hierdoor lijkt de kans groot dat de Nederlandse versie van Netflix op korte termijn ook de allerhoogste […]

Geef een reactie